Informacije o piškotkih

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v računalnik, ko obiščete določene spletne strani. Na istranepremicnine.si poskušamo s piškotki ugotoviti, katera vsebina vas zanima, in si vas zapomniti, ko se vrnete na naše spletno mesto. Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki se lahko shranijo v računalnik med obiskom spletnega mesta istranepremicnine.si ali ene od njegovih poddomen.

Piškotki, ki jih uporabljamo, ne morejo škoditi računalniku. PORTUN IMMOBILIS d.o.o. v piškotkih, ki jih uporablja, ne shranjuje informacij, ki omogočajo prepoznavanje oseb, na primer podatkov na kreditni kartici, uporabljamo pa šifrirane informacije, ki jih zberemo s piškotki. Z njimi poskušamo izboljšati vašo izkušnjo na našem spletnem mestu. Pomagajo nam na primer odkriti in odpraviti napake ali ugotoviti, katere izdelke naj vam prikažemo, ko brskate po naših straneh.

Če želite popolnoma izkoristiti vsebino in prilagojene funkcije spletnega mesta www.istranepremicnine.si, bo moral računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon sprejeti piškotke (pogosto so tako nastavljeni že privzeto), saj vam lahko le na tak način omogočimo določene funkcije spletnega mesta.

Spreminjanje nastavitev piškotkov ali onemogočitev uporabe piškotkov

V piškotke se ne shranjujejo občutljivi podatki, kot so ime, naslov ali podrobnosti o plačevanju. Če pa želite omejiti, blokirati ali izbrisati piškotke s www.istranepremicnine.si ali katerega koli drugega spletnega mesta, lahko to naredite z brskalnikom. Vsak brskalnik je drugačen, zato si navodila za spreminjanje nastavitev za piškotke oglejte v meniju s pomočjo za vaš brskalnik (ali v navodilih za uporabo mobilnega telefona).

Niste si ogledali nobeno nepremičnino. Tukaj poiščite nepremičnine.
vrh strani