Nepozabne počitnice v Istri

Sodobno urejeni apartmaji Petra so idealni za družinske počitnice v Rovinju. Na voljo sta dva enosobna apartmaja z 2 + 2 ležišči in en dvosobni apartma s štirimi osnovnimi ležišči.
Wi Fi, klimatska naprava, parkirišče, balkon, opremljena kuhinja in prijazni gostitelji. Petra 23 s 4 ležišči, Petra 24 z 2 + 2 ležišči, Petra 25 z 2 + 2 ležišči. Rezervacije lahko opravite preko nas.

Poleg fantastične plaže Mulini v zalivu Lone v Rovinju nudimo nastanitev za par ali manjšo družino v tem bungalovu. Poletna kuhinja z žarom prinaša prostorni vrt, bogat z mediteranskimi rastlinami. Wi Fi, klimatska naprava, parkirišče, dve kuhinji, zunanji tuš in travnik z ležalniki zagotavljata odlične počitnice le nekaj korakov od centra mesta. Preverite razpoložljivost na tej povezavi, a rezervacije lahko naredite preko nas.

Če ste na počitnicah s prijatelji ali sorodniki, boste potrebovali nekaj več, ta nova hiša v bližini Barbana pa ponuja namestitev v štirih sobah. Podeželsko okolje, prostorne terase, bazen, tri kopalnice in prostor za 10 oseb so glavne lastnosti te hiše na vzhodni obali Istre. Več informacij.

Ljubitelji gastronomije se bodo zlahka odločili za počitnice v stari hiši blizu Grožnjana. Tam lahko uživajo v gastronomskih specialitetah in se pridružijo kuharskim delavnicam, ki jih vodi prijazna domačinja. Okusno obnovljena stara kamnita hiša ponuja namestitev v več sobah, modtem ko v okolici najdemo številne sprehajalne in kolesarske poti ter galerije in gostilne, kjer je Grožnjan znan. Več informacij.
Niste si ogledali nobeno nepremičnino. Tukaj poiščite nepremičnine.
vrh strani