O nas

Kvalitete, ki odlikujejo našo agencijo tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih so izkušenost, strokovnost in spoštovanje zasebnosti vseh naših strank. Za zagotavljanje kvalitetnih storitev sodelujemo z različnimi notarji, sodnimi cenilci in odvetniki, svetovalci, bankami. Prav tako pa smo prisotni ves čas postopka, to je od podpisa pogodbe o posredovanju do vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo. Redno raziskujemo trg nepremičnin in za naše stranke poskušamo najti najboljšega ponudnika ali lokacijo po naročilu, saj verjamemo, da so le kvalitetne usluge prava pot do našega glavnega cilja - to je zadovoljna stranka.

Kje se nahajamo

Če prihajate z avtomobilom v Rovinju, nas obiščite v glavni pisarni na naslov Trg na križu 1. Na zadnji strani naše stavbe je veliko parkirišče, kjer lahko vedno najdete brezplačno parkiranje, če je manjše parkirišče pred stavbo zasedeno. Pisarna je odprta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.
Naslov za GPS: Istarska 62, 52210 Rovinj, Hrvaška
Poglejte lego agencije za nepremičnine Portun Immobilis d.o.o. - Glavna pisarna na večjem zemljevidu.

Če želite raje stopiti peš, nas obiščite v centru mesta v novi pisarni na naslovu R. Daveggia 7.
Poglejte lego agencije za nepremičnine Portun Immobilis d.o.o. - Pisarna v centru na večjem zemljevidu.

Splošni pogoji poslovanja

V skladu s določbami Zakona o posredovanju v prometu z nepremičninami, Klasa: 001-01/07-01/128, Urbroj:001-01/07, od 2. Novembra 2007. leta, agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami Portun Immobilis d.o.o. (v nadaljevanju posrednik) usvaja Splošne pogoje poslovanja.

Pravno obvestilo

Vsebina spletnih strani družbe Portun Immobilis d.o.o. in izvzemanje odgovornosti

Portun Immobilis d.o.o. skrbno vzdržuje spletne strani in se trudi, da so informacije na teh spletnih straneh res točne in podatki ažurni, za njihovo točnost in celovitost pa ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Portun Immobilis d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Portun Immobilis d.o.o., niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru zato ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo in/ali zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.
 

Autorsko pravo

Vsa vsebina na straneh in podstraneh podjeteja Purtun Immobilis d.o.o. je avtorsko zaščitena. Prepovedano je vsako dejanje, ki kakorkoli posega v avtorske pravice avtorjev strani. Logo, ime strani in trgovine, besedila, slike in druge vsebine so vse last podjetja Portun Immobilis d.o.o, vsaka uporaba brez dovoljenja je prepovedana!
Niste si ogledali nobeno nepremičnino. Tukaj poiščite nepremičnine.
vrh strani