loading...
Kreativno urejeno podstrešje

Fantastičen apartma v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Posebej urejen apartma v mansardi kamnite hiše v centru Rovinja ponuja privlačno dnevno sobo s kaminom, teraso s pogledom na morje in namestitev za štiri osebe v dveh spalnicah.

 

120 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

298.000 €

Cena

 

B

E. Izkaznica

 

10535

Koda

Ključne lastnosti

  • 2 Spalnice │ 1 Kopalnica
  • 2. nadstropje + Podstrešje
  • Pogled na morje
  • Staro mestno jedro
  • Plaža Baluota 400 m
 

Opis

Posebej urejen apartma v mansardi kamnite hiše v centru Rovinja ponuja privlačno dnevno sobo s kaminom, teraso s pogledom na morje in namestitev za štiri osebe v dveh spalnicah.

Apartma se nahaja v samem središču starega mestnega jedra in je idealno izhodišče za uživanje v številnih vsebinah, ki jih ponuja barviti Rovinj. V tistih turobnih dneh, ko se vam ne da ven, si privoščite bivanje v tem zanimivem apartmaju, morda s kozarcem vina v roki, medtem ko ogenj prasketa na kaminu. Toplejša jutra lahko začnete s skodelico kave na terasi ob pogledu na morje in stare lesene čolne. Ne glede na vremenske razmere ta apartma ponuja za vsakogar nekaj.

Pokličite nas, z veseljem vam bomo pokazali to čudovito stanovanje, dokler je še naprodaj!

Lokacija

Istra je modro-zelena oaza, prepletena z mrežo družinskih agroturizmov, vinskih kleti z vini avtohtonih sort, kolesarskih poti in rajskih plaž. Šarm Rovinja, najbolj znanega istrskega obmorskega mesta, morda izvira iz mešanice beneške arhitekture s čudovitim pristaniščem in italijanskim vzdušjem. Majhna uličica v starem delu Rovinja, kjer se nahaja stanovanje, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Plaža Baluota 400 m
Storitve │ Trgovina 100 m ▪ Kavarna ali bar 50 m ▪ Gostilna ali restavracija 50 m ▪ Osnovna šola 350 m ▪ Vrtec 500 m ▪ Dom zdravja 600 m ▪ Farmacija 150 m ▪ Marina 1000 m
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 2 km ▪ Rokometno igrišče 1,8 km ▪ Košarkaško igrišče 2,4 km ▪ Gozdni park Zlatni rt 2,5 km
Bližnja mesta │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 14 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 19 km ▪ Ornitološki park Palud 9 km

2. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
298.000 €
Cena
8.940 €
Informativni znesek davka na promet 3%
306.940 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto