loading...
Vrhunska oprema in naprave

Del hiše z dvoriščem v Rovinju

Stanje Naprodaj
Na odlični lokaciji v Rovinju, 5 minut hoje od plaže in 10 minut hoje od starega mestnega jedra, je naprodaj temeljito prenovljena hiša v prvem nadstropju z dvoriščem in parkiriščem.

 

93 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

695.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10549

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirni stanovanjski del
  • 5 min. hoje do osnovne šole
  • 2 Spalnice │ 1 Kopalnica
  • Del vrta
  • Parkirišče za dva avtomobila
  • Stensko ogrevanje in hlajenje
 

Opis

Na odlični lokaciji v Rovinju, 5 minut hoje od plaže in 10 minut hoje od starega mestnega jedra, je naprodaj temeljito prenovljena hiša v prvem nadstropju z dvoriščem in parkiriščem. V prvem nadstropju se nahaja sodoben apartma z dvema spalnicama, idealen za štiričlansko družino, vajeno visoke stopnje udobja.

Osrednji del stanovanja je skupni prostor, kjer se nahajajo moderna kuhinja, jedilna miza in dnevna soba. Moderna kuhinja je opremljena z vrhunsko belo tehniko Siemens in po meri izdelanim delovnim pultom iz nerjavečega jekla. Zaradi dveh velikih steklenih sten, ki vodita na balkon, je veliko naravne svetlobe. Velike odprtine na južni strani so zaslužne, da lahko v dnevni sobi in jedilnici uživate v pogledu na zelen park in bližnji borov gozd.

Stanovanju pripada del dvorišča - majhna zelena oaza, ki je lahko idealen prostor za otroško igro, počitek in sprostitev.

Stanovanje je bilo v letu 2017 temeljito prenovljeno in ob tej priložnosti je bilo izvedeno stensko ogrevanje in hlajenje, toplotna črpalka Mitsubishi, vgrajeno pohištvo iz mahagonija s troslojno zasteklitvijo, izvedena toplotna izolacija na zunanjih stenah in strehi ter vse inštalacije v tem delu. hiša. Tla so obložena s ploščicami Anima Graphite in odličnim hrastovim parketom Listone Giordano.

Lokacija apartmaja je v južnem delu Rovinja, v mirni ulici nedaleč od hotela, plaže in centra mesta. V soseski so družinske hiše, park in gozd. Plaža je oddaljena le 500 metrov, kar je primerno za ljubitelje sončenja in kopanja.

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Kopalnica

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
695.000 €
Cena
20.850 €
Informativni znesek davka na promet 3%
715.850 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto