loading...
Bližina šole in centra

Svetlo dvosobno stanovanje v Rovinju

Stanje Dodano pred tremi meseci
Zahvaljujoč dvojni orientaciji in odsotnosti višjih zgradb v soseščini, to dvosobno stanovanje v drugem nadstropju poleg obilice naravne svetlobe ponuja uživanje v pogledu na morje z obeh balkonov.

 

80 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

350.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10596

Koda

Ključne lastnosti

  • Pogled na morje
  • 5 min. hoje do osnovne šole
  • Športna igrišča nekaj korakov stran
  • Plaža Cuvi 900 m
  • 2. nadstropje
  • Dve nadkriti terasi
  • Gradbeno dovoljenje - Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Zahvaljujoč dvojni orientaciji in odsotnosti višjih zgradb v soseščini, to dvosobno stanovanje v drugem nadstropju poleg obilice naravne svetlobe ponuja uživanje v pogledu na morje z obeh balkonov. Nahaja se v osrednjem delu Centenera, enega najlepših naselij v Rovinju, zaradi čega je odličen za družine z majhnimi otroki, ki lahko uživajo v bližini igrišča, športnih igrišč in šol. Stanovanje je trenutno naseljeno - lastniki se lahko izselijo v razumno kratkem roku.

Poleg stanovanja je v ceni nepremičnine še drvarnica. Lastniki stanovanj se ponavadi parkirajo ob robu ceste. Stavba je bila zgrajena v 80-ih letih 20. stoletja, a stanovanje je delno renovirano leta 2017.

Lokacija

Kristalno modro istrsko morje, čiste obale in pristanišča, živahne ribiške ladje in slikovita srednjeveška mesteca, katerih ozke kamnite ulice kipijo od življenja, izžarevajo pravi čar Sredozemlja. Slikovito istrsko mestece Rovinj predstavlja oazo, kjer se lepota narave združuje z izjemnimi klimatskimi pogoji, kjer so ozke kamnite ulice, ki vodijo mimo številnih kavarn, restavracij, umetniških galerij, majhnih trgov in hiš v beneškem slogu. Odlično stanovanjsko območje v Rovinju, je odlična za odkrivanje številnih zanimivosti v bližini stanovanja:
Morje | Plaža Cuvi 900 m
Storitve | Trgovina 130 m - Kavarna ali bar 130 m - Gostilna ali restavracija 350 m - Osnovna šola 1000 m - Vrtec 1,2 km - Dom zdravja 1,7 km - Farmacija 400 m - Marina 1,7 km
Šport in zabava | Rokometno igrišče 750 m - Igrišče za mali nogomet 1000 m - Košarkaško igrišče 650 m - Javni bazen 4,4 km - Gozdni park Zlatni rt 1000 m
Bližnja mesta | Bale 13 km - Kanfanar 15 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 14 km - Letališče Pula 39 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 19 km - Ornitološki park Palud 9 km

Dnevna soba z jedilnico

slika
Dnevna soba in jedilnica sta zasnovani kot osrednji prostor za druženje družinskih članov in gostov
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Terasa v dnevni sobi nudi pogled na morje na zahod in jugozahod
slika 
slika 

Spalnice

slika
Spalnice so velike in zračne
slika 
slika 
slika 
slika
Spalnica z zakonsko posteljo in veliko omaro
slika 
slika 
slika 

Kuhinja

slika 
slika 
slika 
slika 

Skupno stopnišče

slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
350.000 €
Cena
10.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
360.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto