loading...
Odlična lokacija blizu centra

Rovinj, dvosobni apartma s pogledom na morje

Stanje Dodano pred tremi meseci
Praktično dvosobno stanovanje v Rovinju, le nekaj minut hoje od centra mesta in številnih plaž v zalivu Lone, ponuja nepozaben pogled na morje in slikovito staro mestno jedro. Površina stanovanja znaša cca. 64 m2.

 

64 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

215.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10607

Koda

Ključne lastnosti

  • Pogled na morje
  • 4. nadstropje
  • Odlična lega za trajno bivanje
  • 5 min. hoje do osnovne šole
  • Plaža Mulini 900 m
 

Opis

Praktično dvosobno stanovanje v Rovinju, le nekaj minut hoje od centra mesta in številnih plaž v zalivu Lone, ponuja nepozaben pogled na morje in slikovito staro mestno jedro. Površina stanovanja znaša cca. 64 m2.

Svetlo in barvito stanovanje obsega dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, dve spalnici in prostorno kopalnico s kadjo, straniščem in bidejem. Tla so obložena s svetlimi keramičnimi ploščicami, razen v prostorih, kjer je položen klasični masivni parket. Z zamenjavo nekaj kosov pohištva in svetil lahko stanovanje brez večjih finančnih posegov zasije v modernem stilu.

Zaradi odlične lokacije stanovanje priporočamo mladim, urbanim družinam, ki jim je bližina šol, športnih objektov in centra ključnega pomena.

Lokacija

Zaradi beneškega vpliva na slikovita mesteca ob morju in pravljične notranjosti je Istra nezgrešljiva turistična destinacija in idealen dom za vse ljubitelje naravnega okolja. Splošno znani dragulj Istre - Rovinj, nekoč majhno ribiško pristanišče, danes pa znana turistična destinacija, z neštetimi pisanimi hišami, očarljivo rivo z ljubkimi kavarnami, čudovitim pristaniščem, idiličnimi plažami in obalnimi otoki ustvarja vzdušje, ki jemlje dih stran. Odlično stanovanjsko območje v Rovinju, kjer se nahaja stanovanje, je odlično izhodišče za odkrivanje bližnjih znamenitosti in objektov:
Morje │ Plaža Mulini 900 m
Storitve │ Trgovina 100 m ▪ Kavarna ali bar 230 m ▪ Gostilna ali restavracija 500 m ▪ Osnovna šola 350 m ▪ Vrtec 800 m ▪ Dom zdravja 1000 m ▪ Farmacija 1000 m ▪ Marina 1000 m
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 550 m ▪ Rokometno igrišče 500 m ▪ Košarkaško igrišče 500 m ▪ Gozdni park Zlatni rt 1,1 km
Bližnja mesta │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 18 km ▪ Pula 39 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 16 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 20 km ▪ Ornitološki park Palud 9 km

Pogled na morje

slika 
slika 

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
215.000 €
Cena
6.450 €
Informativni znesek davka na promet 3%
221.450 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Miran Sinčić

Z nami od leta 2012
agent
 
Miran bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini in angleščini ter deloma v nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto