loading...
LASTNI VRT IN GARAŽA

Moderno stanovanje z vrtom v Rovinju

Stanje Naprodaj
Moderno zasnovan apartma ima poleg prostorne notranjosti lastno dvorišče in garažo, nahaja pa se v zelo privlačnem rovinjskem predelu, nedaleč od plaže in moderne športne marine.

 

114 m2

Stanovanje

 

3

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

660.897 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10620

Koda

Ključne lastnosti

  • Nahaja se na iskani lokaciji
  • Mirni stanovanjski del
  • Plaža 300 m
  • 3 Spalnice │ 2 Kopalnice │ 6 Postelj
  • Začetek gradnje 2022/10 │ Predviden zaključek gradnje 2023/12
 

Opis

Moderno zasnovan apartma ima poleg prostorne notranjosti lastno dvorišče in garažo, nahaja pa se v zelo privlačnem rovinjskem predelu, nedaleč od plaže in moderne športne marine.

Pritlični apartma s sodobnim, odprtim tlorisom nudi namestitev do šestim osebam v treh spalnicah in poleg tega še dveh kopalnicah ter zračnem in prijetnem dnevnem prostoru z združeno kuhinjo in jedilnico, iz katere je dostopen pokrita terasa vodi navzdol na vrt. Prostor za druženje na terasi je diskretno odmaknjen in zaščiten pred pogledi, ker je orientiran na jugozahod, pa ni izpostavljen niti burji. Le nekaj stopnic loči teraso od dvorišča - prostora, ki je predviden kot zelenica in po potrebi kot dodatno parkirišče. Stanovanju poleg dvorišča pripada še dvojna garaža in shramba v kleti.

Stanovanje je opremljeno s kvalitetno opremo priznanih proizvajalcev: talno gretje, večslojni parket, alu okna in vrata ter moderne sanitarije.

Pred nami so poletni meseci in ta apartma je zaradi svoje bližine plaže in centra Rovinja odlična rešitev za večje družine, ki potrebujejo večjo bivalno površino z dvoriščem in garažo za dva avtomobila.

3D Vizualizacija

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
660.897 €
Cena
19.827 €
Informativni znesek davka na promet 3%
680.724 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto