loading...

Dvosobno stanovanje v slikovitem Rovinju

Stanje Naprodaj
V centru Rovinja je naprodaj moderno dvonadstropno stanovanje, ki je bilo prenovljeno leta 2021 in je idealno za odkrivanje čarov starega mestnega jedra.

 

56 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

390.000 €

Cena

 

D

E. Izkaznica

 

10654

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna majhna ulica v centru mesta
  • Plaža Baluota 650 m
  • Temeljito obnovljeno 2021
  • 2 Spalnice │ 2 Kopalnice │ 5 Postelj
  • Pritličje + 1. nadstropje
  • Popolnoma opremljeno za oddajanje.
 

Opis

V centru Rovinja je naprodaj moderno dvonadstropno stanovanje, ki je bilo prenovljeno leta 2021 in je idealno za odkrivanje čarov starega mestnega jedra. V pritličju stanovanja je udobna spalnica z lastno kopalnico, v prvem nadstropju pa je prostorna dnevna soba, povezana z moderno kuhinjo in jedilnico. Ta večnamenska soba ima tudi dodatno dodatno ležišče za goste. V prvem nadstropju je tudi glavna spalnica in moderna kopalnica s tušem.

S kamnom tlakovana terasa v pritličju je kot nalašč za uživanje na sončnih žarkih ali večerno sprostitev ob kozarcu vina.

Apartma se nahaja v samem centru Rovinja in vam omogoča, da uživate v utripajočem življenju starega mesta. Plaža je oddaljena le 650 metrov, kar vam omogoča, da se brez težav sprehodite do obale in se osvežite. V bližini so številne kavarne in picerije, ki vam ponujajo različne možnosti za sprostitev in uživanje v gastronomskih dobrotah.

To stanovanje je idealen dom za tiste, ki iščejo moderen prostor v središču Rovinja. Kuhinja je opremljena z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati, vse pohištvo pa je vključeno v prodajo, kar vam olajša vselitev in uživanje v novem domu takoj ob prihodu. Izkoristite to priložnost za življenje v bližini plaž, kavarn in zgodovinskih znamenitosti ter doživite vse, kar Rovinj ponuja.

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
390.000 €
Cena
11.700 €
Informativni znesek davka na promet 3%
401.700 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto