loading...
PANORAMSKI RAZGLED

Rovinj, stanovanje s strešno teraso

Stanje Naprodaj
Mansardno stanovanje po meri mladega para ponuja prostoren osrednji prostor, privlačno strešno teraso s pogledom na morje, parkirno mesto in shrambo v kleti ter se nahaja v mirnem, stanovanjskem delu. iz Rovinja.

 

61 m2

Stanovanje

 

3 km

Morje

 

1

Kopalnice

 

225.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10656

Koda

Ključne lastnosti

  • Tiho stanovanjsko območje
  • Pogled na morje v daljavi
  • 1 Kopalnica │ 2 Postelje
  • Ena terasa
  • Shramba
  • Eno označeno parkirno mesto
 

Opis

Mansardno stanovanje po meri mladega para ponuja prostoren osrednji prostor, privlačno strešno teraso s pogledom na morje, parkirno mesto in shrambo v kleti ter se nahaja v mirnem, stanovanjskem delu. iz Rovinja. Stanovanje v zgornjem nadstropju manjše stavbe odlikuje odprta razporeditev prostorov in moderen interier s svetlim in zračnim pohištvom. Ves razpoložljiv prostor v stanovanju je racionalno izkoriščen, tudi spodnji deli, še posebej prijeten pa je spalni del, ki ga od dnevnega dela ločuje le platnena zavesa.

Razkošna terasa z veliko prostora ponuja panoramski razgled in romantično uživanje v sončnem zahodu ob kozarcu dobrega vina.

To stanovanje je zelo praktično, saj je opremljeno z shrambo v kleti, v kateri lahko varno shranite koles, orodje in razno opremo.

Poleg tega ima stanovanje zasebno parkirno mesto, ki zagotavlja prostor za vašega pločevinastega ljubljenčka.

Lokacija

Kraj mamljive narave, tradicionalne gastronomije, turistične obale in zelenega zaledja daje Istri edinstven pečat. Na zahodni obali Istre je slikoviti Rovinj - znan po romantičnem starem mestnem jedru, zaščitenem gozdnem parku Zlatni rt visoke estetske in botanične vrednosti, bogati gastronomski ponudbi in mamljivih plažah. Mirno stanovanjsko območje v Rovinju, kjer se nahaja stanovanje, ponuja številne zanimivosti in vsebine na dosegu roke:
Storitve │ Trgovina 1000 m ▪ Kavarna ali bar 1000 m ▪ Gostilna ali restavracija 1000 m ▪ Osnovna šola 2 km ▪ Vrtec 2 km ▪ Dom zdravja 2,2 km ▪ Farmacija 1,5 km ▪ Marina 2,5 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 2,5 km ▪ Gozdni park Zlatni rt 3 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 13 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 18 km ▪ Ornitološki park Palud 10 km

Notranjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Terasa

slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
225.000 €
Cena
6.750 €
Informativni znesek davka na promet 3%
231.750 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto