loading...
IDEALNO ZA 4 OSEBE

Rovinj, apartma s pogledom na morje in staro mestno jedro

Stanje REZERVIRANO
Le nekaj korakov od starega mestnega jedra se prodaja nedavno prenovljeno stanovanje z eno spalnico in dodatnim ležiščem v dnevni sobi, kot nalašč za štiričlansko družino, ki išče novo izkušnjo - življenje v enem najlepših mest na to stran Jadrana.

 

46 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

255.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10658

Koda

Ključne lastnosti

  • 1 Spalnica │ 1 Kopalnica │ 2 Postelje │ 2 Dodatne postelje
  • 3. nadstropje
  • Temeljito obnovljeno 2018 (Apartma)
  • Pogled na morje in stare strehe
  • Kategorizacija: 4 Zvezdice.
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
 

Opis

Le nekaj korakov od starega mestnega jedra se prodaja nedavno prenovljeno stanovanje z eno spalnico in dodatnim ležiščem v dnevni sobi, kot nalašč za štiričlansko družino, ki išče novo izkušnjo - življenje v enem najlepših mest na to stran Jadrana. Potencialni investitorji, ki iščejo novo nepremičnino za oddajo, s tem stanovanjem ne morejo zgrešiti, saj se to privlačno stanovanje prodaja z vso potrebno opremo in pohištvom, ponuja fantastičen pogled na morje in staro mestno jedro ter je kategorizirano s 4 zvezdicami. Stanovanje je urejeno preprosto in nepretenciozno, brez odvečnega pohištva, kar se je izkazalo za velik uspeh, saj so vsi prostori videti svetlejši in večji kot na papirju. Ker gre za apartma, kjer gostje preživljajo svoj zaslužen dopust, je v apartmaju tudi nekaj kosov pohištva in dekorativnih detajlov v svetlih barvah, ki vnašajo pridih mediteranske zračnosti.

Moderna kopalnica je opremljena z vgradnim splakovalnikom, polkrožno kadjo s kabino iz kaljenega stekla in stilskim umivalnikom – vse je lepo in funkcionalno urejeno.

Lokacija na kateri se nahaja ta apartma je še posebej praktična tako z vidika oddaljenosti od plaže kot parkirišča, saj lahko svoj avto parkirate le 100 m od apartmaja, v 10 minutah lahke hoje pa lahko dosežete skalnati Monte plaža ali mondena plaža Mulini - sladka skrb za tistega, ki se odloči za nakup tega edinstvenega apartmaja!
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

3. nadstropje | 45.50 m2
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
255.000 €
Cena
7.650 €
Informativni znesek davka na promet 3%
262.650 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto