loading...
TOP LOKACIJA

Prenovljeno stanovanje v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Ta nedavno prenovljen apartma, ki se nahaja v prvem nadstropju kamnite hiše v eni najbolj znanih rovinjskih ulic, je odlična izbira za vse tiste, ki želijo iz prve roke izvedeti, kako izgleda ležerno življenje v srcu sredozemskega mesta.

 

37 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

269.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10659

Koda

Ključne lastnosti

  • Temeljito obnovljeno 2023 (Apartma)
  • 1 Spalnica │ 1 Kopalnica │ 2 Postelje │ 2 Dodatne postelje
  • 1. nadstropje
  • Klimatizacija
  • Iskana lega v središču Rovinja
 

Opis

Ta nedavno prenovljen apartma, ki se nahaja v prvem nadstropju kamnite hiše v eni najbolj znanih rovinjskih ulic, je odlična izbira za vse tiste, ki želijo iz prve roke izvedeti, kako izgleda ležerno življenje v srcu sredozemskega mesta. Trendovski interier je narejen v naravnih tonih kot kombinacija lesenih tekstur, belih površin in masivnih kamnitih sten. Sredi dnevne sobe je postavljena prijetna velika sedežna garnitura - tukaj si lahko v miru odpočijete po potepanju po uličicah starega mestnega jedra. Drugi del prostora je zasedla kuhinja, ob kateri stoji pult z visokimi barskimi stoli. Detajl, ki pritegne pozornost, je nekdanje ognjišče, na mestu katerega je v steni trapezasta vdolbina. Lastniki so ga izkoristili, da so tja postavili večji hladilnik, ki je pustil več prostora za premikanje po stanovanju.

Spalnica, v kateri dominira stara kamnita stena, je praktično urejena in poleg velike postelje vsebuje tudi dve garderobni omari. Tukaj boste zagotovo lahko spravili vso svojo poletno garderobo!

Kopalnica v toplih rjavih odtenkih vsebuje vse, kar potrebujete za ureditev pred večernim izletom v mesto.

Naj omenimo še, da je plaža Baluota oddaljena le nekaj minut hoje, če pa si želite miru in narave, je dovolj, da se spomnite na ladjico, ki vozi do Crvenega otoka, kjer lahko uživate v morskem vetriču v senci borovcev.

Če kupujete nepremičnino za najem v Rovinju, si vsekakor oglejte ta apartma, ki bo vaše bodoče goste navdušil s svojo opremo, lokacijo in idealno namestitvijo v prvem nadstropju!

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnica

slika 
slika 

Kopalnica

slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
269.000 €
Cena
8.070 €
Informativni znesek davka na promet 3%
277.070 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto