loading...
DRUGA VRSTA DO MORJA

Enosobno stanovanje v slikovitem Rovinju

Stanje Naprodaj
Kreativno prenovljeno stanovanje v Rovinju, nedaleč od tržnice, sestoji iz sodobnega bivalnega dela v tretjem nadstropju in spalnega dela v mansardi.

 

45 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

270.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10662

Koda

Ključne lastnosti

  • Odlična lokacija nedaleč od številnih objektov
  • Preprosta, harmonično urejena notranjost
  • 3. nadstropje + Podstrešje
  • 1 Spalnica │ 1 Kopalnica │ 3 Postelje
  • Pogled na morje
 

Opis

Kreativno prenovljeno stanovanje v Rovinju, nedaleč od tržnice, sestoji iz sodobnega bivalnega dela v tretjem nadstropju in spalnega dela v mansardi. Tloris stanovanja je odlično razporejen, kar daje vtis, da je notranjost okoli 10 m2 večja od deklarirane.

Zgornje nadstropje, do katerega vodijo spiralne stopnice, je sestavljeno iz spalnice, kjer lahko na treh ležiščih prenočijo do štiri osebe.

Apartma je na odlični lokaciji, s številnimi vsebinami le nekaj korakov stran, in ga priporočamo vsem, ki želijo imeti značilen apartma v starem delu Rovinja.

Lokacija

Istra - kombinacija spektakularne modre obale in gozdnate, zelene notranjosti, ki predstavlja pravo oazo za vse, ki bi radi tukaj našli svoj kotiček pod soncem. Na zahodni obali Istre je slikoviti Rovinj - znan po romantičnem starem mestnem jedru, zaščitenem gozdnem parku Zlatni rt visoke estetske in botanične vrednosti, bogati gastronomski ponudbi in mamljivih plažah.
Morje │ Plaža Baluota 500 m
Storitve │ Trgovina 150 m - Kavarna ali bar 180 m - Gostilna ali restavracija 60 m - Osnovna šola 280 m - Vrtec 550 m - Farmacija 650 m
Šport in zabava │ Rokometno igrišče 900 m - Igrišče za mali nogomet 900 m - Košarkaško igrišče 300 m - Javni bazen 2,7 km - Gozdni park Zlatni rt 1,8 km
Bližnja mesta │ Pula 33 km - Poreč 34 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 15 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti │ Ornitološki park Palud 10 km

3. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
270.000 €
Cena
8.100 €
Informativni znesek davka na promet 3%
278.100 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto