loading...
Drzen dizajn

Rovinj, edinstveno urejen apartma v drugi vrsti ob morju

Stanje PRODANO
Opremljen z veliko domišljije in drznosti, ta apartma v samem centru Rovinja je idealno izhodišče za odkrivanje lepot in skrivnosti starega mesta, začenši s tržnico, ki je le nekaj korakov stran.

 

40 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

285.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10671

Koda

Ključne lastnosti

  • Druga vrsta od morja
  • Drzen dizajn
  • 1 Spalnica | 1 Kopalnica | 2 Postelje
  • 3. nadstropje
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
  • Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Opremljen z veliko domišljije in drznosti, ta apartma v samem centru Rovinja je idealno izhodišče za odkrivanje lepot in skrivnosti starega mesta, začenši s tržnico, ki je le nekaj korakov stran. Apartma se nahaja na samem polotoku, od morja pa ga loči samo ena vrsta hiš, tako da se lahko vsako jutro po prebujanju po kamnitih stopnicah spustite vse do morja in uživate v osvežilnem kopanju.

Oblikovno sloni predvsem na črno-belem kontrastu, ki ga zmoti le občasen skrbno izbran kos pohištva in dekoracija v temnih tonih. Marmorne ploščice in pipe v zlatem videzu kopalnici dodajo pridih razkošja.

Stanovanje izstopa kot odlična možnost za bodoče najemnike, pa tudi za vse tiste, ki želijo preživeti nekaj poletij v tem romantičnem mestecu in hkrati uživati ​​v edinstveno urejenem prostoru.

Lokacija

Zaradi beneškega vpliva na slikovita mesteca ob morju in pravljične notranjosti je Istra nezgrešljiva turistična destinacija in idealen dom za vse ljubitelje naravnega okolja. Na zahodni obali Istre je slikoviti Rovinj - znan po romantičnem starem mestnem jedru, zaščitenem gozdnem parku Zlatni rt visoke estetske in botanične vrednosti, bogati gastronomski ponudbi in mamljivih plažah. S kamnom tlakovana uličica v centru Rovinja, kjer se nahaja stanovanje, je idealna za odkrivanje številnih objektov in zanimivosti v bližini:
Morje | Plaža Baluota 350 m
Storitve | Trgovina 170 m - Kavarna ali bar 20 m - Gostilna ali restavracija 35 m - Osnovna šola 350 m - Dom zdravja 700 m
Šport in zabava | Javni bazen 2,8 km - Gozdni park Zlatni rt 2,3 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 15 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti | Ornitološki park Palud 10 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
285.000 €
Cena
8.550 €
Informativni znesek davka na promet 3%
293.550 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto