loading...

Poreč, enosobno stanovanje v prvem nadstropju

Stanje Naprodaj
Stanovanje v novi, manjši stavbi približno 10 minut hoje od plaže in 2,5 km od centra Poreča odlikuje moderen dizajn in južna orientacija ter ima shrambo in parkirno mesto na dvorišču.

 

50 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

295.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10677

Koda

Ključne lastnosti

  • 1 Spalnica | 1 Kopalnica | 2 Postelje
  • Plaža 700 m
  • Parkirni prostor in shramba
  • Odlična lega za trajno bivanje
  • Talno ogrevanje električno
  • Klimatizacija
 

Opis

Stanovanje v novi, manjši stavbi približno 10 minut hoje od plaže in 2,5 km od centra Poreča odlikuje moderen dizajn in južna orientacija ter ima shrambo in parkirno mesto na dvorišču.

To enosobno stanovanje se nahaja v iskanem prvem nadstropju in je idealno za mlad par, ki šele začenja skupno življenje. Nekoliko starejša populacija kupcev bo to lokacijo cenila zaradi številnih promenad in lahkega dostopa do morja. Za namene najema lahko v dnevno sobo postavite raztegljiv kavč, nato pa se tukaj brez težav namesti štiričlanska družina.

Omenimo še, da iz apartmaja pridemo na teraso, orientirano na jug, kjer je dovolj prostora za mizo s stoli ali morda par udobnih ležalnikov.

Stavba je bila nedavno zgrajena, sestavljena je iz petih stanovanj, od katerih vsakemu pripada eno parkirno mesto in shramba. Stanovanja so klimatizirana in opremljena s talnim gretjem, vrata in okna pa so opremljena z visokokakovostnim aluminijastim stavbnim pohištvom z motornimi senčili.

Zunanjost

slika 
slika 
slika 

Notranjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Tloris | 1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
236.000 €
Neto cena
59.000 €
DDV 25%
295.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto