loading...

Fantastičen penthouse v Poreču

Stanje Dodano prejšnji mesec
Na vrhu nove moderne stavbe v Poreču se nahaja ta ekskluzivni penthouse, ki ponuja prostoren notranji prostor in veliko teraso ter ima podzemno garažo in dve parkirni mesti na dvorišču.

 

219 m2

Stanovanje

 

5

Spalnice

 

5

Kopalnice

 

1.200.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10681

Koda

Ključne lastnosti

  • 5 Spalnic | 5 Kopalnic | 10 Postelj
  • Zgrajena 2024
  • Pogled na morje
  • Garaža
  • Kamin na les Palazzetti
  • Toplotne črpalke (2)
 

Opis

Na vrhu nove moderne stavbe v Poreču se nahaja ta ekskluzivni penthouse, ki ponuja prostoren notranji prostor in veliko teraso ter ima podzemno garažo in dve parkirni mesti na dvorišču.

Stavba je sodobno izolirana in opremljena z dvigalom, klimo in talnim gretjem. Penthouse ima italijanski kamin, vrhunska tla in pet spalnic, od katerih imajo tri lastne kopalnice. Dnevna soba, kuhinja in jedilnica so prostorne in svetle, s pogledom na morje in staro mestno jedro. Velika terasa je idealen prostor za uživanje v sončnem zahodu.

Glede na bližino centra mesta in plaže je to luksuzno stanovanje na odlični lokaciji za uživanje vseh prednosti življenja v Poreču.

Avtomobile lahko varno parkirate v lastni podzemni garaži ali na dveh označenih parkirnih mestih na dvorišču. Stanovanju pripadata dve shrambi v kleti za kolesa in opremo za plažo.

Lokacija

Polotok, poln pravljične narave, bogata kulturna dediščina in dragocene ohranjene zgradbe, ki že stoletja pišejo zgodovino tukajšnjih krajev, naredijo Istro edinstveno bogastvo Hrvaške. Na zahodni obali istrskega polotoka se nahaja mesto s tisočletno zgodovino Poreč - očarljivo staro mestno jedro obogateno z mozaiki in spomeniki pod okriljem Unesca, tradicijo gojenja vina in oljk, lokalno hrano, mirnimi zalivi, dolga obala in bogastvo zelenja ga naredijo idealen kraj za življenje. Odlično stanovanjsko območje blizu Poreča, kjer se nahaja stanovanje, ponuja številne prednosti:
Morje | Plaža 650 m
Storitve | Trgovina 170 m - Kavarna ali bar 170 m - Gostilna ali restavracija 550 m - Osnovna šola 1000 m - Dom zdravja 600 m - Farmacija 750 m - Marina 1,3 km
Šport in zabava | Nogometno igrišče 1,5 km - Košarkaško igrišče 1,2 km - Vodni park Aquacolors 4 km
Promet | Vstop na avtocesto Baderna 10 km - Letališče Pula 57 km
Zanimivosti | Jama Baredine 8 km

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika
3D Vizualizacija
slika 
slika 
slika
3D Vizualizacija
slika 
slika
3D Vizualizacija

Terasa

slika 

Spalnica

slika 
slika 
slika 
slika 

Kopalnica

slika 
slika 
slika 

Stopnišče

slika 
slika 
slika 

Priloge

Tloris stanovanja
kompas
prilog
Tloris garaže in shrambe v kleti
kompas
prilog
Načrt parkirnih mest
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
960.000 €
Neto cena
240.000 €
DDV 25%
1.200.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto