loading...

Rovinj, stanovanje s pogledom na morje

Stanje PRODANO
Ta popolnoma prenovljen apartma z dvema spalnicama in eno kopalnico je idealna izbira za uživanje v čudovitem pogledu na morje in vseh ugodnostih, ki jih ponuja življenje v starem delu Rovinja.

 

38 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

250.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10682

Koda

Ključne lastnosti

  • Odlična lega v centru Rovinja
  • Pogled na morje
  • 3. nadstropje + Podstrešje
  • 2 Spalnice | 1 Kopalnica | 4 Postelje
  • Temeljito obnovljeno 2014 (Apartma)
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
 

Opis

Ta popolnoma prenovljen apartma z dvema spalnicama in eno kopalnico je idealna izbira za uživanje v čudovitem pogledu na morje in vseh ugodnostih, ki jih ponuja življenje v starem delu Rovinja. Apartma se nahaja v tretjem nadstropju in v mansardi kamnite hiše in nudi neoviran pogled na morje in staro mestno jedro iz dnevne sobe in spalnice.

Tretje nadstropje obsega prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, eno spalnico in kopalnico, v mansardi, do katere vodijo elegantne kovinske stopnice, pa je še ena spalnica. Leta 2014 temeljito prenovljeno stanovanje se prodaja s kompletnim pohištvom in opremo.

Ta nepremičnina je odlično izhodišče za raziskovanje čarov starega mestnega jedra, saj so v neposredni bližini različne ugodnosti, kot so tržnice, ribarnice, kavarne, pekarne, picerije in vrhunske restavracije. Znamenita plaža Monte je oddaljena le 650 metrov, gozdni park pa je dosegljiv v manj kot 15 minutah hoje.

Lokacija

Zaradi beneškega vpliva na slikovita mesteca ob morju in pravljične notranjosti je Istra nezgrešljiva turistična destinacija in idealen dom za vse ljubitelje naravnega okolja. Na zahodni obali Istre je slikoviti Rovinj - znan po romantičnem starem mestnem jedru, zaščitenem gozdnem parku Zlatni rt visoke estetske in botanične vrednosti, bogati gastronomski ponudbi in mamljivih plažah. Odlično stanovanjsko območje v centru Rovinja, kjer se nahaja stanovanje, ponuja celoten spekter ugodnosti v bližini:
Morje | Plaža Baluota 650 m
Storitve | Trgovina 240 m - Kavarna ali bar 200 m - Gostilna ali restavracija 170 m - Osnovna šola 240 m - Dom zdravja 700 m - Farmacija 700 m - Marina 300 m
Šport in zabava | Igrišče za mali nogomet 750 m - Košarkaško igrišče 270 m - Javni bazen 2,6 km - Gozdni park Zlatni rt 2,3 km
Bližnja mesta | Bale 13 km - Kanfanar 17 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 15 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti | Ornitološki park Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
250.000 €
Cena
7.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
257.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto