loading...

Enosobno stanovanje v Rovinju

Stanje Dodano prejšnji mesec
To edinstveno oblikovano stanovanje v Rovinju pritegne pozornost s svojo originalno in osvežujočo kombinacijo pohištva iz različnih obdobij, živahnimi barvami sten in bogatimi okraski.

 

45 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

234.000 €

Cena

 

A

E. Izkaznica

 

10683

Koda

Ključne lastnosti

  • 1 Spalnica | 1 Kopalnica
  • Eno označeno parkirno mesto
  • Etažni načrt - Dovoljenje za uporabo
  • Ena nadkrita terasa
  • Zgrajena 2011
  • Tiho stanovanjsko območje
 

Opis

To edinstveno oblikovano stanovanje v Rovinju pritegne pozornost s svojo originalno in osvežujočo kombinacijo pohištva iz različnih obdobij, živahnimi barvami sten in bogatimi okraski. Glavni prostor je živahna dnevna soba, ki se harmonično prepleta s kuhinjo in jedilnico. Medtem ko dnevna soba prevladuje s temno modro barvo z kontrastnimi detajli, kuhinja in jedilnica žarijo v svetlosti in zračnosti v beli barvi. Iz kuhinje je izhod na balkon, ki ponuja udoben prostor za sprostitev za dve osebi. Spalnica izžareva svetel in dinamičen stil ter je opremljena z veliko zakonsko posteljo. Kopalnica je funkcionalno zasnovana s tuš kabino.

To stanovanje je izjemno praktično, saj se nahaja v pritličju zgradbe, le nekaj korakov stran od dvorišča. Za lastnike stanovanja je na voljo eno parkirno mesto, kar še dodatno olajša dostop in mobilnost. Stanovanje je oddaljeno manj kot 3 kilometre od mestnega centra, najbližja plaža pa je približno 2,5 kilometra stran.

Bližina središča Rovinja naredi to lokacijo idealno za uživanje v številnih plažah in zanimivostih, ki jih ponuja ta mediteransko obarvan kraj.

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnica

slika 
slika 
slika 

Priloge

Etažni načrt
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
234.000 €
Cena
7.020 €
Informativni znesek davka na promet 3%
241.020 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto