loading...
IDEALNO ZA MINI HOTEL

Apartmajska hiša v Rovinju

Stanje Naprodaj
Bližina centra, morja in borovega gozda so glavni atributi te apartmajske hiše v Rovinju, ki ima dva lastniška apartmaja in sedem turističnih apartmajev, en apartma pa se nahaja v hiši za goste.

 

493 m2

Hiša

 

386 m2

Zemljišče

 

2010

Leto izgradnje

 

1.800.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20157

Koda

Ključne lastnosti

  • 9 stanovanj s skupno 10 spalnicami
  • Dodatni 2 nedokončani stanovanji v mansardi
  • Nedokončan poslovni prostor v pritličju
  • 26 + 8 ležišč
  • Pogled na morje
  • Top lokacija le nekaj korakov od plaž
  • Center Rovinja 600 m; Zlatni Rt 1000 m
 

Opis

Bližina centra, morja in borovega gozda so glavni atributi te apartmajske hiše v Rovinju, ki ima dva lastniška apartmaja in sedem turističnih apartmajev, en apartma pa se nahaja v hiši za goste. V mansardi sta še dve stanovanji, ki ju je potrebno dokončati, v kleti pa so prostori, ki jih je možno preurediti za različne namene.

Hiša s približno 30 ležišči na atraktivni lokaciji v bližini morja in centra Rovinja je odlična naložba, ki zagotavlja dolgo turistično sezono in velik prihodek od najemnin. Prihodnost rovinjskega turizma je v dvigu kakovosti turističnih storitev, zato je ta nepremičnina zaradi svoje lokacije odlična izbira za bodoči luksuzni manjši hotel ali penzion.

Lokacija

S povprečno 2.400 sončnimi urami na leto, okusno hrano in svetovno znanimi vini, nepozabno pokrajino, kolesarskimi možnostmi, očarljivimi obalnimi mesti in številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi je Istra idealno mesto za življenje! Rovinj je prava zvezda obmorske Istre, najbolj znan po starem mestnem jedru, prepletenem s strmimi kamnitimi ulicami, majhnimi trgi, ki jih prekinja visok cerkveni stolp, ki se dviga z najvišje točke in ponuja pogled na rovinjski arhipelag. Mirna stanovanjska lokacija na zahodni obali Istre, blizu Rovinja, kjer se nahaja ta stavba, je idealna za odkrivanje številnih objektov in zanimivosti v bližini:
Morje | Uvala Lone 700 m
Storitve | Trgovina 200 m - Kavarna ali bar 350 m - Gostilna ali restavracija 500 m - Osnovna šola 500 m - Vrtec 500 m - Dom zdravja 600 m - Farmacija 600 m - Marina 500 m
Šport in zabava | Nogometno igrišče 700 m - Košarkaško igrišče 1000 m - Javni bazen 3,2 km - Gozdni park Zlatni rt 1000 m
Bližnja mesta | Bale 14 km - Kanfanar 18 km - Svetvinčenat 23 km - Pula 39 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 15 km - Letališče Pula 39 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 20 km - Ornitološki park Palud 9 km
slika
Pogled v smeri severa

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.800.000 €
Cena
54.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.854.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto