loading...
IDEALNO ZA VELIKO DRUŽINO

Nova vila v okolici Rovinja

Stanje Naprodaj
Ta sodobno opremljena vila s štiri spalnice in tri kopalnice se nahaja v mirnem naselju nedaleč od Rovinja. Vila je celotno opremljena, kupec mora prinesti le osebne zadeve.

 

387 m2

Hiša

 

934 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

895.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20299

Koda

Ključne lastnosti

  • Moderno urejena nova vila z zasebnim zadnjim vrtom
  • Velikodušna bivalna soba z prostorno jedilnico
  • Kuhinja z vgrajenimi aparati
  • Štiri spalnice z dve kopalnici v prvem nadstropju
  • Celoten interijer je odlično predstavljen
 

Opis

Ta moderno urejena vila se nahaja v okolici Rovinja, slikovitega mesta, znanega po svojem obalnem šarmu.Hiša, ki se nahaja na mirnem območju, ponuja miren umik, hkrati pa je še vedno v dosegu mestnih dobrin. Ko se približate hiši, vas pozdravi dobro negovan vrt, ki se razprostira za posestvom in zagotavlja zaseben in miren zunanji prostor. Ko stopite v notranjost vile, boste takoj opazili osupljiv pogled na morje, v katerem lahko uživate iz prvega nadstropja. Vila se ponaša s štirimi prostornimi spalnicami, ki nudijo dovolj namestitve za družino in goste. Vsaka spalnica je okusno opremljena s sodobnim pridihom, kar zagotavlja udobje in stil. Poleg tega ima hiša tri kopalnice, opremljene z elegantno opremo in sodobnimi dodatki.

Jugozahodna orientacija hiše zagotavlja obilico naravne svetlobe skozi ves dan, ki osvetljuje bivalne prostore in ustvarja toplo in vabljivo vzdušje. Zasnova odprtega koncepta brezhibno povezuje dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo ter spodbuja občutek povezanosti in omogoča socialne interakcije. Kuhinja, postavljena v dveh linijah, ponuja veliko prostora na pultu in sodobne aparate, zaradi česar so kuharske sanje. Ne glede na to, ali pripravljate gurmanski obrok ali uživate v sproščenem zajtrku, ta dobro opremljena kuhinja poskrbi za vse vaše potrebe. Eden od vrhuncev hiše je pokrita terasa v pritličju.

Če povzamemo, ta moderna vila v bližini Rovinja ponuja osupljiv pogled na morje, štiri spalnice, tri kopalnice, jugozahodno orientacijo za veliko sončne svetlobe, dnevni prostor odprtega koncepta z elegantno kuhinjo in čudovito pokrito teraso v pritličju. Zagotavlja popolno mešanico sodobnega dizajna, udobja in mirnega naravnega okolja.

Vila

slika 
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Severozahodna fasada

Vrt

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pogled na morje

slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog
prilog
prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
895.000 €
Cena
26.850 €
Informativni znesek davka na promet 3%
921.850 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto