loading...
IDILA ZA LJUBITELJE VINA

Vila z vinogradom v Istri blizu Poreča

Stanje Naprodaj
V klimatsko blagem zaledju Poreča, ki ga zaznamujejo številni vinogradi in oljčni nasadi, najdemo to ekskluzivno vilo z vinsko kletjo, bazenom in negovanim vinogradom.

 

342 m2

Hiša

 

21.771 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

1.270.000 €

Cena

 

C

E. Izkaznica

 

20592

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Poreča
  • Čudovita lokacija sredi oljčnih nasadov in vinogradov
  • Zemljišče 21.771 kvadratnih metrov
  • Vinograd
  • 1 Dvosobno lastniško stanovanje│ 2 Enosobna apartmaja│ 1 Studio
  • Vinska klet
 

Opis

V klimatsko blagem zaledju Poreča, ki ga zaznamujejo številni vinogradi in oljčni nasadi, najdemo to ekskluzivno vilo z vinsko kletjo, bazenom in negovanim vinogradom. Ta 2,1 Ha nastanitvena hiša se nahaja le 8,5 km od središča Poreča in ponuja številne možnosti za luksuzno eno-gastronomijo v obliki vinskega butičnega hotela ali luksuzne vile za goste z visokimi zahtevami.

V vinogradu prevladuje malvazija s približno 60%, v manjši meri pa tudi rdeči sorti Merlot in Cabernet Sauvignon, ki sta enako zastopani. Vinograd so leta 1993 zgradili sedanji lastniki, ki so lastno vino pridelovali do leta 2012, ko je letna proizvodnja znašala približno 12.000 steklenic vina. Nato so vinograd dali v zakup lokalnemu vinarju, ki ga profesionalno goji in izkorišča. Najemna pogodba se obnavlja vsako leto.

Raskošno okrašen vhod v posest, v katerem prevladujejo velike cedre in ciprese, vila diskretno zasenči s pogleda s ceste. Vrt, ki obdaja bazen in teraso, je bogat z drugimi sredozemskimi rastlinami - murvami, olivami, limonami, figami in različnimi aromatičnimi rastlinami.

Vila vsebuje prostore, v katerih je bilo nekoč predelano in ustekleničeno vino, in štiri apartmaje, od katerih je največji na podstrešju. Prvotna stara kamnita hiša je bila dograjena leta 1992 in ob tej priložnosti je bila zgrajena vinska klet s prostori za predelavo vina. Leta 2015 je bila vila legalizirana z odločbo lokalnih oblasti.

Zunanjost

slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz zahoda
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika 
slika 

Podstrešje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 

Parkiranje

slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.270.000 €
Cena
38.100 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.308.100 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto