loading...
TRIJE APARTMAJI

Hiša v Poreču v bližini plaže Materada

Stanje Naprodaj
V neposredni bližini plaže Materada in centra Poreča, ta hiša velikosti 160 m2 raszpolaga z tremi apartmaji z skupno štirimi spalnicami.

 

160 m2

Hiša

 

260 m

Morje

 

4

Spalnice

 

395.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20663

Koda

Ključne lastnosti

  • 1 Dvosobni apartma│ 2 Enosobna apartmaja
  • Plaža Materada 300 m
  • Poreč │ Center 2 km
  • Pritličje + 1. nadstropje + Nizko podstrešje
 

Opis

V neposredni bližini plaže Materada in centra Poreča, ta hiša velikosti 160 m2 raszpolaga z tremi apartmaji z skupno štirimi spalnicami.

Ta hiša je idealna za mirno družinsko življenje v enem izmed najlepših mest zahodne Istre. Hiša je še posebej primerna za najem, saj se nahaja v bližini mestne plaže Materada. Z minimalno notranjo prilagoditvijo lahko hiša ustvari solidne prihodke od najemnine predvsem zaradi bližine morja, centra in številnih turističnih objektov.

Lokacija

Zaradi svoje srednjeevropske lege je pravljična Istra še posebej zanimiva in primerna za vse tiste, ki iščejo svoj kotiček pod soncem v mirnem in naravnem okolju. Na zahodni obali istrskega polotoka se nahaja mesto s tisočletno zgodovino Poreč - očarljivo staro mestno jedro obogateno z mozaiki in spomeniki pod okriljem Unesca, tradicijo gojenja vina in oljk, lokalno hrano, mirnimi zalivi, dolga obala in bogastvo zelenja ga naredijo idealen kraj za življenje.
Morje │ Plaža Materada 300 m
Storitve │ Trgovina 100 m ▪ Kavarna ali bar 300 m ▪ Gostilna ali restavracija 130 m ▪ Osnovna šola 2,4 km ▪ Vrtec 2,6 km ▪ Dom zdravja 2 km ▪ Farmacija 2,2 km ▪ Marina 2,8 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 3 km ▪ Vodni park Aquacolors 5 km
Bližnja mesta │ Vrsar 11 km ▪ Višnjan 11 km ▪ Sveti Lovreč 15 km ▪ Novigrad 15 km ▪ Rovinj 25 km
Promet │ Vstop na avtocesto Baderna 12 km ▪ Športno letališče Vrsar 13 km ▪ Letališče Pula 59 km ▪ Letališče Portorož 36 km
Zanimivosti │ Jama Baredine 7 km

Zunanjost

slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
395.000 €
Cena
11.850 €
Informativni znesek davka na promet 3%
406.850 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto