loading...
OB BOROVEM GOZDU

Rovinj, hiša blizu plaže

Stanje Naprodaj
Zgrajena tik ob starem borovem gozdu, v privlačni soseski nedaleč od plaže, je ta hiša s prostornim lastniškim stanovanjem, štirimi apartmaji, dobro zaščitenim vrtom in veliko parkirnega prostora idealna priložnost za vsakogar, ki želi dobiti v donosen najemniški posel.

 

400 m2

Hiša

 

839 m2

Zemljišče

 

10

Spalnice

 

1.300.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20665

Koda

Ključne lastnosti

  • Iskana lokacija v Rovinju
  • Plaža 300 m
  • 11 Spalnic │ 10 Kopalnic
  • 1 Sedemsobno lastniško stanovanje│ 2 Enosobna apartmaja│ 2 Studia
  • Obnovljeno 2016
  • Parkirišče za več avtomobilov
 

Opis

Zgrajena tik ob starem borovem gozdu, v privlačni soseski nedaleč od plaže, je ta hiša s prostornim lastniškim stanovanjem, štirimi apartmaji, dobro zaščitenim vrtom in veliko parkirnega prostora idealna priložnost za vsakogar, ki želi dobiti v donosen najemniški posel. Lastniško stanovanje ima kar 7 spalnic in zavzema celotno prvo nadstropje in mansardo, turistični apartmaji pa se nahajajo v kleti in pritličju. Hiša je primerna za celoletno bivanje, in sicer je opremljena s centralnim ogrevanjem, vsi apartmaji pa so klimatizirani.

Ta očarljiva lastnina je le 300 metrov oddaljena od plaže, kar vam daje priložnost, da vsak dan uživate v osvežujočem morskem vetriču. Ta nepremičnina s priročno oddaljenostjo le 15 minut hoje od središča mesta predstavlja popolno kombinacijo naravnega miru in bližine urbanega življenja. Ne zamudite priložnosti postati lastnik te idilične nepremičnine, ki nudi vse, kar potrebujete za sproščujoče in udobno življenje v prelepem Rovinju. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za ogled in izvedemo več podrobnosti.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Delno vkopana klet

slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.300.000 €
Cena
39.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.339.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto