loading...
4 spalnice in kopalnice

Kamnita hiša v okolici Rovinja

Stanje Naprodaj
Tradicionalna podeželska hiša v bližini Rovinja je bila nedavno popolnoma prenovljena in prilagojena današnjim standardom, zahvaljujoč kombinaciji fugiranih kamnitih sten in naravnih materialov pa je ohranila močan mediteranski značaj.

 

210 m2

Hiša

 

440 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

640.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20686

Koda

Ključne lastnosti

  • Hiša je bila leta 2018 temeljito prenovljena
  • V celoti opremljeno za oddajanje
  • Tradicionalno prenovljena notranjost z kamnitimi zidovi in lesenimi tramovi
  • Štiri spalnice z lastnimi kopalnicami
  • Rovinj 6 km; Plaža 7 km; Poreč 30 km; Pula 36 km
  • Voda; elektrika; asfalt; kanalizacija
 

Opis

Tradicionalna podeželska hiša v bližini Rovinja je bila nedavno popolnoma prenovljena in prilagojena današnjim standardom, zahvaljujoč kombinaciji fugiranih kamnitih sten in naravnih materialov pa je ohranila močan mediteranski značaj. Bivalni prostor se razprostira v treh etažah in je sestavljen iz bivalnega prostora v pritličju ter nočnega dela s 4 spalnicami in kopalnicami v zgornjih etažah. Na nasprotni strani ograjenega dvorišča sta ohranjena kamnita hleva, ki imata vsak pritličje in mansardo.

Hiša katere površina je cca. 210 m2 je bila zgrajena v začetku dvajsetega stoletja, leta 2018 pa temeljito prenovljena. Hiša je sestavljena iz pritličja 70 m2, prvega nadstropja 70 m2 in mansarde 70 m2. Vertikalno komunikacijo omogoča notranje stopnišče. Masivni nosilni zidovi so zidani iz kamna. Zgrajena je bila lesena medetažna konstrukcija. Streha je dvokapna, pokrita z žlebovi.

Skupna površina zemljišča, vključno s površino pod objekti, je 440 m2. Na dvorišču je dovolj prostora za parkiranje več avtomobilov.

Zunanjost

slika
Zahodna fasada
slika 
slika
Pogled v smeri jugozahoda
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
640.000 €
Cena
19.200 €
Informativni znesek davka na promet 3%
659.200 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto