loading...
skriti potencial

Hiša s tremi apartmaji v Rovinju

Stanje PRODANO
Ta družinska hiša, zgrajena sredi 80-ih v privlačni soseski blizu centra Rovinja, ima tri apartmaje in spodoben vrt z več parkirnimi mesti in garažo.

 

279 m2

Hiša

 

698 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

550.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20729

Koda

Ključne lastnosti

  • Tiho stanovanjsko območje
  • Rovinj │ Center 950 m
  • 3 Stanovanja
  • 5 Spalnic │ 3 Kopalnice │ 10 Postelj
  • Zemljišče 698 kvadratnih metrov
  • Garaža
 

Opis

Ta družinska hiša, zgrajena sredi 80-ih v privlačni soseski blizu centra Rovinja, ima tri apartmaje in spodoben vrt z več parkirnimi mesti in garažo.

Lokacija je predvsem praktična, saj je središče mesta oddaljeno le 10 minut lahke hoje, v krogu 2 km je več lepih plaž, najbližja trgovina je oddaljena 100 m, v naselju pa je urejen nov otroški park. sosednjem gozdu letos. Bivalni prostor hiše se razteza skozi tri nadzemne etaže in je sestavljen iz treh stanovanj s skupno petimi spalnicami. Obstoječa stavba ima veliko možnosti za preureditev ali morebitno preureditev, katera koli možnost pa bo bodočim lastnikom koristila bližina centra in številne ugodnosti.

Lokacija

Zaradi svoje srednjeevropske lege je pravljična Istra še posebej zanimiva in primerna za vse tiste, ki iščejo svoj kotiček pod soncem v mirnem in naravnem okolju. Rovinj, znan tudi kot eno najbolj slikovitih in romantičnih istrskih mest v Sredozemlju, se dviga na polotoku, ki ga krasijo hiše pastelnih barv, tesne ozke ulice in majhni trgi. Mirna lega v Rovinju, kjer se nahaja ta hiša, ponuja številne prednosti:
Morje │ Plaža Mulini 2 km ▪ Limski zaliv 15 km ▪ Prodnata plaža 1,3 km
Storitve │ Trgovina 170 m ▪ Gostilna ali restavracija 230 m ▪ Osnovna šola 1000 m ▪ Dom zdravja 900 m ▪ Farmacija 1000 m ▪ Marina 1,2 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 1,2 km ▪ Rokometno igrišče 900 m ▪ Košarkaško igrišče 1,7 km ▪ Javni bazen 2,3 km ▪ Gozdni park Zlatni rt 2,4 km
Bližnja mesta │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 17 km ▪ Pula 39 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 14 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 19,5 km ▪ Ornitološki park Palud 9,5 km
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz juga
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
550.000 €
Cena
16.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
566.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto