loading...
LETA 2020 TEMELJITO PRENOVLJENO

Hiša s tremi apartmaji v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Ta očarljiva hiša, zgrajena okoli leta 1800 in prenovljena leta 2020, ponuja nastanitev v središču Rovinja, nedaleč od glavnih lokalnih objektov: glavni trg se nahaja le 3 minute hoje, najbližja plaža je 650 metrov, tam so supermarketi, mesto tržnica, bolnišnica, lekarna, restavracije in bari v bližini.

 

135 m2

Hiša

 

24 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

695.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20732

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Garsonjere
  • Temeljito obnovljeno v obdobju 2019 - 2020
  • Staro mestno jedro
  • Talno ogrevanje električno
  • Naravna plaža 650 m
 

Opis

Ta očarljiva hiša, zgrajena okoli leta 1800 in prenovljena leta 2020, ponuja nastanitev v središču Rovinja, nedaleč od glavnih lokalnih objektov: glavni trg se nahaja le 3 minute hoje, najbližja plaža je 650 metrov, tam so supermarketi, tržnica, bolnišnica, lekarna, restavracije in bari v bližini.

Ima privlačno nevtralno barvno paleto, zasebno dvorišče velikosti 24 kvadratnih metrov in 3 garsonjere, razporejene v 3 etažah. Pritlično stanovanje ima izhod na dvorišče, stanovanja v nadstropju in podstrešju pa imajo teraso. Vsak studio apartma obsega kuhinjo, kopalnico in skupno 6 ležišč, tako da ta hiša predstavlja idealno priložnost za nekoga, ki želi vlagati v turizem, kar je vedno dobra ideja v znani destinaciji, kot je Rovinj!.

Lokacija

Ena izmed najbolj razvitih in najlepših regij Hrvaške je zeleno-modra Istra, znana kot "nova Toskana", ki predstavlja kombinacijo edinstvenih naravnih znamenitosti in bogate kulturne dediščine. Šarm Rovinja, najbolj znanega istrskega obmorskega mesta, morda izvira iz mešanice beneške arhitekture s čudovitim pristaniščem in italijanskim vzdušjem. Mirna stanovanjska lokacija na zahodni obali Istre, v centru Rovinja, kjer se nahaja ta hiša, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Naravna plaža 650 m
Storitve | Trgovina 200 m - Kavarna ali bar 200 m - Gostilna ali restavracija 50 m - Osnovna šola 400 m - Dom zdravja 270 m - Marina 70 m
Šport in zabava | Rokometno igrišče 550 m - Košarkaško igrišče 1,2 km - Javni bazen 3 km - Gozdni park Zlatni rt 1,6 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 16 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 21 km

Terasa

slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 
slika 

Podstrešje

Apartma 1

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

Apartma 2

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
695.000 €
Cena
20.850 €
Informativni znesek davka na promet 3%
715.850 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto