loading...
V HARMONIJI Z OKOLJEM

Moderna hiša v osrednji Istri

Stanje Naprodaj
Sodobna enonadstropna hiša, ki se je nevsiljivo vklopila v miren, podeželski ambient osrednje Istre, prinaša lahkoten, svež dizajn s pridihom skandinavskega stila.

 

165 m2

Hiša

 

999 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

590.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20749

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Spalnice │ 4 Kopalnice │ 6 Postelj
  • Bazen │ 37,26 m2
  • Začetek gradnje 2022 │ Predviden zaključek gradnje pribl. 2023/12
  • Podeželsko okolje v bližini Žminja
  • Raški zaliv 20 km
 

Opis

Sodobna enonadstropna hiša, ki se je nevsiljivo vklopila v miren, podeželski ambient osrednje Istre, prinaša lahkoten, svež dizajn s pridihom skandinavskega stila.

Hiša je zgrajena na prisojnem, jugozahodnem pobočju hriba, dovozna pot pa je zgrajena z zgornje, severovzhodne strani dvorišča, kjer se nahaja vhod v hišo in dve pokriti parkirni mesti. Gledano s strani ceste ima hiša relativno nizko silhueto, kar je bilo doseženo z delnim vkopavanjem zadnjega dela hiše. Ker je ob cesti predviden paravan s vzpenjavkami, ne dvomimo, da se bo hiša čez nekaj let, ko bodo rastline zrasle, neopazno zlila z zeleno pokrajino.

Atraktivno oblikovana jugozahodna fasada je popolno nasprotje ulične fasade, krasijo jo namreč številne velike odprtine, ki notranjost povezujejo z zelenim vrtom in teraso ob bazenu. Notranji prostor sestavljata dve enoti, od katerih ima večja dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, dve spalnici s kopalnico in eno ločeno kopalnico, v drugem, manjšem delu hiše pa je soba za goste z lastno kopalnico. . Prostorna terasa ob bazenu je opremljena s pokrito zunanjo kuhinjo in nudi pogled na zelenje in stare hiše.

Hišo toplo priporočamo vsem ljubiteljem sodobnega dizajna, ki želijo uživati v vseh čarih, ki jih ponuja osrednja Istra. Gradnja hiše je v polnem teku, zato vabimo zainteresirane, da se čim prej dogovorite za ogled.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika
Vse sobe imajo dostop do bazena
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika
Glavni vhod

Notranjost

slika
Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico | 47.64 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Soba s kopalnico | 21.55 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
590.000 €
Cena
17.700 €
Informativni znesek davka na promet 3%
607.700 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto