loading...
LUKSUZNO UREJENA NOTRANJOST

Vila v romantičnem Rovinju, ki vas bo razvajala

Stanje Naprodaj
Na zelo atraktivni lokaciji, le pet minut hoje od centra Rovinja, najdemo luksuzno urejeno vilo z lastnim bazenom, dvema dvigaloma, hidromasažnim bazenom in turško savno.

 

359 m2

Hiša

 

543 m2

Zemljišče

 

6

Spalnice

 

2.600.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20752

Koda

Ključne lastnosti

  • Odličen položaj v Rovinju
  • Zgrajena 2019
  • 6 Spalnic │ 6 Kopalnic │ 1 Stranišče │ 12 Postelj
  • Pogled na morje
  • Protitočni bazen
  • Masažna kad
 

Opis

Na zelo atraktivni lokaciji, le pet minut hoje od centra Rovinja, najdemo luksuzno urejeno vilo z lastnim bazenom, dvema dvigaloma, hidromasažnim bazenom in turško savno.

Popolnoma nova vila, zgrajena na mestu avstro-ogrske meščanske hiše, je v veliki meri prevzela zunanjo podobo predhodnice, pri gradnji pa so bili uporabljeni sodobni materiali in vrhunska oprema. Vrsta oleandrov in elegantna ograja iz kovanega železa skrivajo dvorišče pred pogledom z ulice, skozi krošnje palm pa se vidi ulično pročelje s številnimi elementi, značilnimi za vilo z začetka 20. stoletja. V vilo vstopimo preko pokrite terase in nadaljujemo skozi prostoren predprostor proti najbolj impresivnemu prostoru - to je dnevna soba, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico tvori eno odprto celoto. Prostorno dnevno sobo zaznamuje resen, tradicionalen dizajn in visokokakovostno pohištvo v črno-beli kombinaciji. Koncertni klavir v kotu vabi, da kar tukaj organizirate glasbene večere ob soju sveč in kozarcu vina v izbrani družbi. Nadaljujemo naprej in se odpravimo na pokrito teraso v manj formalni različici - udobno sedenje na lesenih tleh je odprto vabilo na sproščeno druženje po kosilu. Poletna osvežitev je podolgovat bazen, z vseh strani zaščiten z visoko živo mejo, ob katerem se nahaja sončna terasa in vrtna hiška z letno kuhinjo in shrambo.

Od skupno petih spalnic v vili je ena v pritličju, dve v prvem nadstropju in prav toliko v drugem nadstropju. Gostom iz prvega nadstropja je na voljo razkošna terasa s pogledom na bazen, kjer lahko pod milim nebom uživajo v pogledu na bazen ali glasbi, ki prihaja iz spodnjega nadstropja. Ker je vila opremljena z dvigalom, verjamemo, da se vsi domači z veseljem povlečejo v drugo nadstropje, kjer se lahko zabavajo v masažni kadi ali sprostijo v turški savni. Služabniki ali prijatelji so lahko nastanjeni v stanovanju, ki ima ločen vhod in ločeno dvigalo.

Zunanjost

slika
Jugovzhodna fasada
slika
Bazen | 44 m2
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 

2. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Na najvišji terasi se nahaja sprostitveni prostor s hidromasažno kadjo in savno ter ponuja pogled na morje v smeri jugozahoda.
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
2.600.000 €
Cena
78.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
2.678.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto