loading...
SVEŽ, MODEREN SLOG

Moderna družinska hiša v bližini Bal

Stanje Naprodaj
Kreativno zasnovana družinska hiša po videzu spominja na tradicionalno istrsko hišo, vendar ponuja sveže oblikovalske rešitve in minimalističen interier.

 

176 m2

Hiša

 

503 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

950.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20755

Koda

Ključne lastnosti

  • Podeželsko okolje v bližini Bal
  • Svetvinčenat 6 km ▪ Rovinj 20 km
  • 2 Spalnice │ 3 Kopalnice │ 4 Postelje
  • Zemljišče 503 kvadratnih metrov
  • Skimmer bazen 37,06 m2
 

Opis

Kreativno zasnovana družinska hiša po videzu spominja na tradicionalno istrsko hišo, vendar ponuja sveže oblikovalske rešitve in minimalističen interier.

Enostavno oblikovana hiša z bogato zelenim vrtom se diskretno prilega mirni vasici nedaleč od Bala, v bližini pa so številne vsebine, ki bodo vaše bivanje v tej hiši naredile nepozabno.

Hišo zaznamuje harmonična kombinacija kamna, kortena in velikih steklenih površin, ki skrbijo za svetlo notranjost. Sodoben izraz se nadaljuje tudi v interierju - z uporabo nevtralnih barv tal in sten je pozornost usmerjena na kakovostno leseno pohištvo, ki daje hiši posebno prijetno, naravno noto. Poleti se domačini lahko ohladijo v bazenu, za sprostitev pa je v pritličju sodobna finska savna.

Zanimanje za sodobno oblikovane nepremičnine v Istriji je veliko, zato nas čim prej kontaktirajte, saj je gradnja te edinstvene hiše že stekla!

Lokacija

Polotok, poln pravljične narave, bogata kulturna dediščina in dragocene ohranjene zgradbe, ki že stoletja pišejo zgodovino tukajšnjih krajev, naredijo Istro edinstveno bogastvo Hrvaške. Eden najlepših krajev v Istri je mestece Bale, ki leži na zahodni obali Istre in je znano po svoji bogati zgodovini, ozkih in tlakovanih ulicah, ki obdajajo srednjeveški grad, in osupljivi naravi. Idilično podeželsko okolje na območju Bal, kjer se nahaja ta hiša, ponuja številne prednosti:
Morje │ Plaža 14 km
Storitve │ Trgovina 7 km ▪ Kavarna ali bar 7 km ▪ Gostilna ali restavracija 7 km ▪ Osnovna šola 7 km ▪ Vrtec 7 km ▪ Farmacija 7 km ▪ Marina 20 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 8 km ▪ Igrišče za mali nogomet 7 km ▪ Javni bazen 22 km ▪ Vodni park Aquacolors 29 km ▪ Park narave Kamenjak 45 km ▪ Adrenalinski park Glavani 18 km
Bližnja mesta │ Svetvinčenat 6 km ▪ Rovinj 20 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 8 km ▪ Letališče Pula 32 km
Zanimivosti │ Jama Baredine 9 km ▪ Park Kažuna v Vodnjanu 16 km

Zunanjost

slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
2024-04-19
slika
2024-04-19

Priloge

Situacija
kompas
prilog
Pritličje
kompas
prilog
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
760.000 €
Neto cena
190.000 €
DDV 25%
950.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto