loading...
6 SPALNIC

Obnovljena kamnita hiša v okolici Svetvinčenta

Stanje Naprodaj
V majhni vasici v okolici Svetvinčenta je naprodaj obnovljena kamnita hiša z dvoriščem, bazenom in večnamenskim pomožnim objektom.

 

163 m2

Hiša

 

226 m2

Zemljišče

 

6

Spalnice

 

Pokličite za ceno

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20756

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Svetvinčenta
  • Plaža 14 km
  • 6 Spalnic │ 2 Kopalnice │ 12 Postelj
  • Pomožni objekt │ 1 Etaža ▪ 34,00 m2
  • Zemljišče 226 kvadratnih metrov
  • Skimmer bazen 15,00 m2
 

Opis

V majhni vasici v okolici Svetvinčenta je naprodaj obnovljena kamnita hiša z dvoriščem, bazenom in večnamenskim pomožnim objektom.

Hiša je bila zgrajena na mestu stare hiše, od katere je podedovala nekaj nosilnih sten in osnovne arhitekturne značilnosti. Bivalni prostor se razprostira v treh etažah, predelne stene pa niso bile izvedene. Medetažne konstrukcije in strešna konstrukcija sta leseni na tradicionalen način – v kombinaciji z vidnim kamnom na nekaterih stenah je mogoče doseči zelo efekten interier.

Hiša ima dve dvorišči, na zahodnem dvorišču je pritlični pomožni objekt, ki se lahko uredi kot letna kuhinja, na vzhodnem dvorišču pa je bazen.

Ker se hiša prodaja v takšnem stanju, jo lahko bodoči lastniki sami dodelajo in opremijo po želji. Druga možnost je, da prodajalec s svojo gradbeno ekipo dokonča hišo v skladu z zahtevami bodočih lastnikov.

Lokacija

Zaradi svoje srednjeevropske lege je pravljična Istra še posebej zanimiva in primerna za vse tiste, ki iščejo svoj kotiček pod soncem v mirnem in naravnem okolju. Tipična vaška lokacija v notranjosti Istre, kjer se nahaja ta hiša, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Plaža 14 km
Šport in zabava │ Igrišče za mali nogomet 400 m ▪ Adrenalinski park 10 km
Promet │ Vstop na avtocesto Vodnjan 10 km ▪ Letališče Pula 21 km
Zanimivosti │ Jama Feštinsko kraljevstvo 15 km ▪ Park Kažuna v Vodnjanu 9 km

Zunanjost

slika
Zahodna fasada
slika 
slika 
slika
Vzhodna fasada

Pritličje

slika
Pritličje
slika 

1. nadstropje

slika
1. nadstropje
slika 

Podstrešje

slika
Podstrešje
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto