loading...
IZJEMNA KAKOVOST GRADNJE

Luksuzna vila v okolici Rovinja

Stanje Naprodaj
Sodobna vila s štirimi spalnicami, prostorno dnevno sobo in razkošnim prostorom za sprostitev se nahaja v mirnem, podeželskem okolju v zahodni Istri in ponuja pogled na morje in zelenje.

 

229 m2

Hiša

 

984 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

1.150.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20766

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Rovinja
  • 4 Spalnice │ 4 Kopalnice │ 1 Stranišče
  • Zemljišče 984 kvadratnih metrov
  • Skimmer bazen 48,00 m2
  • Hidromasažna kopel Jacuzzi │ 6 Oseb
  • Zgrajena 2022
 

Opis

Sodobna vila s štirimi spalnicami, prostorno dnevno sobo in razkošnim prostorom za sprostitev se nahaja v mirnem, podeželskem okolju v zahodni Istri in ponuja pogled na morje in zelenje. Sodobna notranjost nudi vse potrebno udobje za 8-10 gostov, zunanji prostor pa je razdeljen na več con za sprostitev in uživanje pod milim nebom.

V pritličju prevladuje svetla in zračna dnevna soba v nevtralnih tonih, okrašena z minimalistično osvetlitvijo in modernim pohištvom. Nekaj stopnic nad dnevno sobo je jedilnica in prostor za pripravo hrane. Vrhunsko opremljena kuhinja v obliki črke L je moderno oblikovana, v središču pa je kuhinjski otok z visečo napo. V pritličju najdemo še eno spalnico s kopalnico, straniščem in pralnico. Prvo nadstropje je rezervirano za spalnice, od katerih so tri, vsaka s svojo kopalnico, glavna spalnica pa je dodatno opremljena z veliko teraso s pogledom na morje.

Zunanji prostor je sodobno urejen in zahteva minimalno vzdrževanje, hkrati pa je gostom na voljo možnost bivanja v različnih conah. Osrednji del dvorišča zavzema pravokoten moder bazen s širokim stopniščem, tik ob njem pa je pogreznjen salon, ki je idealen za večerna druženja s prijatelji ob ognjišču. Vroče dni lahko preživite v globoki senci pokritih teras ali v prijetni senci letne kuhinje. Tukaj lahko pripravite različne jedi na žaru, z neizogibnim uživanjem v istrskih vinih. Če si želite masaže in sprostitve v mehurčkih, je dovolj, da zapustite dnevno sobo in se lahko osvežite v hidromasažni kadi.

Za zmanjšanje porabe električne energije so na streho postavili fotovoltaične panele skupne moči 10,7 kW, hiša pa je opremljena s sistemom za mehčanje vode.

Skratka, ta vila na robu majhne vasi blizu Kanfanarja ponuja mirno okolje v naravnem okolju. Vsebuje štiri spalnice z lastnimi kopalnicami, pogled na morje iz prvega nadstropja, prostorno dnevno sobo z velikimi steklenimi odprtinami, pokrito teraso z letno kuhinjo, dolg bazen s teraso za sončenje, zunanji prostor za druženje, moderno opremljeno kuhinjo z otokom, dnevno sobo s kaminom, lastno parkirišče za pet avtomobilov in potencial za investicijo v nepremičnine in poletni turistični najem.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika
Severovzhodna fasada
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika 
slika
Letna kuhinja | 15 m2
slika 
slika 
slika 
slika 

Bazen

slika
Bazen | 48 m2
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.150.000 €
Cena
34.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.184.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto