loading...
VELIKO DVORIŠČE

Nova hiša v okolici Pazina

Stanje PRODANO
Ta očarljiva pritlična hiša, ki se nahaja v osrednji Istri, v bližini Pazina, nudi udobno in zasebno zatočišče z dvema spalnicama, vsaka s svojo lastno kopalnico, kar zagotavlja udobje in zasebnost stanovalcem in gostom.

 

117 m2

Hiša

 

1.283 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

398.000 €

Cena

 

A+

E. Izkaznica

 

20768

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Pazina
  • Motovun 13 km ▪ Poreč 27 km
  • 2 Spalnice │ 2 Kopalnice │ 4 Postelje
  • Skimmer bazen 26,30 m2
  • Zemljišče 1.283 kvadratnih metrov
  • E. IZKAZNICA A+
 

Opis

Ta očarljiva pritlična hiša, ki se nahaja v osrednji Istri, v bližini Pazina, nudi udobno in zasebno zatočišče z dvema spalnicama, vsaka s svojo lastno kopalnico, kar zagotavlja udobje in zasebnost stanovalcem in gostom.

Glavna znamenitost hiše je pokrita terasa, ki vodi do vabljivega bazena. To omogoča brezhibno bivanje znotraj in na prostem, popolno za uživanje v prijetnem vremenu. Pokrita terasa je opremljena z letno kuhinjo in mizo za osem oseb. To zagotavlja idealen prostor za obedovanje in zabavo na prostem. Zunanjost hiše obsega zelen vrt, ki ga dopolnjujeta 24 kvadratnih metrov velik bazen in terasa za sončenje. Ta zunanja oaza nudi mirno okolje za sprostitev, počitek in uživanje na soncu. V smislu praktičnosti hiša vključuje zasebno parkirišče, ki zagotavlja udobje in varnost stanovalcem in njihovim gostom.

V notranjosti se hiša ponaša z odprtim konceptom dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ki se raztezajo na skoraj 40 kvadratnih metrih. Kuhinja je zasnovana enolinijsko, z opečnimi elementi, ki ustvarjajo urbano vzdušje, prostoru dodajo pridih karakterja in stila. Dnevna soba ima velike steklene odprtine, ki preplavijo prostor z naravno svetlobo in ponujajo čudovit pogled na vrt.

Če povzamemo, ta majhna pritlična hiša v bližini Pazina ponuja čudovito bivalno izkušnjo z dvema spalnicama z lastnimi kopalnicami, pokrito teraso, ki vodi do bazena, letno kuhinjo, dnevno sobo odprtega koncepta s prostorno kuhinjo in jedilnico, opečnimi elementi v kuhinji za urbani pridih, dovolj naravne svetlobe, zelen vrt, bazen s teraso za sončenje in zasebno parkirišče.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Nadkrita terasa | 18.48 m2
slika 

Notranjost

slika
Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico | 38.50 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Prva spalnica | 18.41 m2
slika 
slika 
slika
Druga spalnica | 20.16 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Glavni vhod

Priloge

prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
398.000 €
Cena
11.940 €
Informativni znesek davka na promet 3%
409.940 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto