loading...
Pet odličnih apartmajev

Apartmajska hiša v mirni ulici v Rovinju

Stanje Naprodaj
Na prodaj je očarljiva družinska hiša, ki se nahaja na mirni lokaciji v priljubljeni soseski Rovinja.

 

301 m2

Hiša

 

877 m2

Zemljišče

 

6

Spalnice

 

2.000.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20772

Koda

Ključne lastnosti

  • Iskana lokacija v Rovinju
  • Plaža 700 m
  • Dvonadstropna hiša │ 4 Stanovanja ▪ 5 Spalnic ▪ 5 Kopalnic ▪ 3 Etaže ▪ 250,84 m2
  • Hiša za goste │ 1 Stanovanje ▪ 1 Spalnica ▪ 1 Kopalnica ▪ 1 Etaža ▪ 49,25 m2
  • Obnovljeno 2018
  • Zemljišče 877 kvadratnih metrov
 

Opis

Na prodaj je očarljiva družinska hiša, ki se nahaja na mirni lokaciji v priljubljeni soseski Rovinja. Ta izjemno dobro opremljena in redno vzdrževana nepremičnina ponuja lastniško stanovanje in trih turističnih apartmajev, ki vam nudijo izjemno priložnost za udobno bivanje in poslovne priložnosti.

Hiša se razprostira v treh etažah - kleti, pritličju in 1. nadstropju. Klet, najnižje nadstropje hiše, je dostopno po zunanjih stopnicah in vsebuje kurilnico ter shrambo. V pritličju, kjer je glavni vhod, so tri stanovanja. V 1. nadstropju, ki je dostopno po zunanjih stopnicah, se nahaja lastniško stanovanje.

Ta nepremičnina se nahaja na mirni lokaciji, ki nudi vse potrebne dobrine v bližini. Plaža je oddaljena le 700 metrov, medtem ko se trgovina, kavarna, restavracija, osnovna šola, nogometno igrišče, rokometno igrišče in čudovit gozdni park Zlatni Rt nahajajo na prijetni razdalji.

Na 877 kvadratnih metrov velikem zemljišču se poleg glavne hiše nahajajo tudi dodatni objekti. Pomožna hiša ponuja stanovanje z eno spalnico in eno kopalnico. Na posestvu je tudi vrtna hiša površine 12,70 m2 in parkirni nadstrešek za več avtomobilov.

Ta družinska hiša predstavlja izjemno priložnost za udoben življenjski slog z možnostmi ustvarjanja dohodka. Odlična lokacija, dobro vzdrževanje in večkratna uporabnost ga delajo zanimivega za družinsko življenje ali poslovne dejavnosti. Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te nepremičnine, ki nudi vse, kar potrebujete za uživanje v Rovinju.

Glavna hiša

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Hiša za goste

slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
2.000.000 €
Cena
60.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
2.060.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto