loading...
TENIŠKO IGRIŠČE

Nepremičnina za aktivni dopust v južni Istri

Stanje Naprodaj
To fantastično posestvo v južni Istri, obdano z zelenimi gozdovi in vinogradi, ponuja obilico možnosti za rekreacijo, sprostitev in zabavo za večjo družino ali skupino prijateljev.

 

277 m2

Hiša

 

2.758 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

1.200.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20783

Koda

Ključne lastnosti

  • 4 Spalnice │ 4 Kopalnice │ 2 Stranišča │ 8 Postelj │ 2 Dodatne postelje
  • Zemljišče 2.758 kvadratnih metrov
  • Teniško igrišče
  • Skimmer bazen 50,00 m2
  • Otroško igrišče
  • Plaža 5 km
 

Opis

To fantastično posestvo v južni Istri, obdano z zelenimi gozdovi in vinogradi, ponuja obilico možnosti za rekreacijo, sprostitev in zabavo za večjo družino ali skupino prijateljev. Bogato opremljena hiša ima skupaj štiri spalnice z lastnimi kopalnicami, od tega tri v prvem nadstropju in eno v pritličju. V sklopu spodnje etaže je tudi prostorna dnevna soba, kjer se lahko zberete ob zidanem kaminu in se pogrejete ob prasketanju ognja. V podaljšku dnevne sobe najdemo še jedilnico z masivno leseno mizo in trendovsko opremljeno kuhinjo.

V tem nadstropju je tudi posebej urejena soba za zabave, kjer se lahko družite v baru, igrate biljard ali jeste domače klobase, pečene na kamnitem ognjišču. Ta hiša je opremljena tudi z wellnessom, kjer se lahko sprostite v hidromasažni kadi ali čudoviti leseni savni, ljubitelji meditacije pa lahko uživate v posebej oblikovanem fotelju.

Prehod do bazena vodi skozi rustikalno urejeno teraso, na kateri je letna kuhinja s kaminom in jedilno mizo. Pokrita terasa odlično ščiti pred soncem, staršem, željnim sence, pa ponuja odličen pogled na otroke, ki se igrajo v bazenu.

Tik ob hiši se nahaja velik prostor za sončenje, opremljen z modernimi lesenimi ležalniki in senčniki, na samem robu terase pa je velik pravokoten bazen.

Kamnita pot, vpeta v zeleni travnik, vodi naprej skozi vrt, kjer so med starimi oljkami številni prostori za igro in rekreacijo - igrišče za golf z 10 luknjami, zelenica z mrežo za odbojko, goli in košem ter otroško igrišče. Med njimi je posebno mesto zasedlo teniško igrišče z umetno travo, kjer se lahko zaradi reflektorjev tudi ponoči pripravljate na naslednji turnir ATP.

Le redkokatera počitniška hiša v Istri poleg teniškega igrišča ponuja še številne druge možnosti za preživljanje prostega časa tako na prostem kot v zaprtih prostorih, zato je ta nepremičnina logična izbira za vse investitorje, ki si želijo hitro povrniti naložbo zahvaljujoč dolga sezona najema.

Zunanjost

slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Bazen

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Teniško igrišče

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 

Priloge

Idejni projekt (načrt)
Pritličje | 212.95 m2
kompas
prilog
1. nadstropje | 63.15 m2
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.200.000 €*
Cena podjetja
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto