loading...
300m od plaže

Južna Istra, nova hiša le nekaj korakov od morja

Stanje Naprodaj
S ponosom vam predstavljamo novozgrajeno moderno hišo v bližini Medulina, ki ponuja okusno urejeno notranjost, bazen, pogled na morje, bogato opremo in zeleno dvorišče.

 

166 m2

Hiša

 

499 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

820.000 €

Cena

 

A+

E. Izkaznica

 

20785

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Spalnice │ 3 Kopalnice │ 1 Stranišče │ 6 Postelj │ 2 Dodatne postelje
  • Medulin │ 5 km
  • Zgrajena 2022
  • Klimatske naprave Mitsubishi (4)
  • Pula 10 km
  • Park narave Kamenjak 600 m - Adventure park Jangalooz 4,8 km
 

Opis

S ponosom vam predstavljamo novozgrajeno moderno hišo v bližini Medulina, ki ponuja okusno urejeno notranjost, bazen, pogled na morje, bogato opremo in zeleno dvorišče. Ta nepremičnina je pravo zatočišče za ljubitelje narave in morja, le 300 metrov od čudovite naravne plaže. Pogled na morje s terase vas bo očaral, bližina naravnega parka Kamenjak pa naredi to lokacijo še bolj zaželeno.

Ta hiša lahko udobno sprejme šestčlansko družino, in sicer so na voljo tri spalnice z lastnimi kopalnicami, od katerih sta dve v prvem nadstropju in ena v pritličju. Dodatni dve osebi lahko spita na dodatnem ležišču v dnevni sobi.

Notranjost je sodobno zasnovana v skladu z današnjimi trendi in polna kreativnih detajlov, hkrati pa je zelo funkcionalna in prijetna za bivanje. Posebna pozornost je bila namenjena dekoraciji zunanjega prostora, na dvorišču je urejeno parkirišče, kjer lahko napolnite svoj električni avtomobil. Dvorišče je zaščitena oaza, namenjena uživanju ob bazenu, preživljanju časa z družino v senci oljk ali peki na žaru s prijatelji.

Lastnikova ideja je bila zgraditi pametno hišo z minimalnim ogljičnim odtisom, zato so na ravno streho nameravali namestiti kar 18 fotonapetostnih panelov, za ogrevanje in hlajenje pa talno ogrevanje na toplotne črpalke Vailant in napredni zrak. nameščene klimatske naprave Mitsubishi.

Ta hiša je na odlični lokaciji, le 10 kilometrov od slikovitega Pulja, kar vam omogoča dostop do vseh potrebnih dobrin. Prav tako je bližina naravnega parka Kamenjak raj za ljubitelje narave, kolesarjenja in raziskovanja. Za več informacij smo vam na voljo!
slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika
Severozahodna fasada
slika 
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 28 m2
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
820.000 €
Cena
24.600 €
Informativni znesek davka na promet 3%
844.600 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto