loading...
OKOLICA ROVINJA

Kanfanar, kamnita hiša v nizu

Stanje PRODANO
Delno obnovljena kamnita hiša na območju Kanfanarja se razprostira na skupno treh etažah in se nahaja sredi niza tradicionalnih kamnitih hiš.

 

84 m2

Hiša

 

16 km

Morje

 

1900

Leto izgradnje

 

98.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20791

Koda

Ključne lastnosti

  • Pritličje + 1. nadstropje + Podstrešje
  • Zgrajena pribl. 1900
  • Rovinj 16 km - Poreč 30 km - Pula 32 km
 

Opis

Delno obnovljena kamnita hiša na območju Kanfanarja se razprostira na skupno treh etažah in se nahaja sredi niza tradicionalnih kamnitih hiš.

Zunanjost je povsem značilna za hišo zgrajeno v začetku 20. stoletja, le da je omet odstranjen in je vidna struktura kamnitega zidu. Hiša ima dve etaži normalne višine, nad katero je še mansarda z vidno strešno konstrukcijo. Na sprednji, zahodni fasadi hiše sta dve odprtini na etažo, ki sta zaprti s kovinskimi in lesenimi polkni. Streha je na novo pokrita s klasičnimi strešniki – kanaletami, vgrajeno je eno strešno okno. Notranjost hiše je v celoti ogoljena - odstranjen je večji del predelnih sten in odstranjen omet z nosilnih sten, kar omogoča lažji vpogled v realno velikost hiše kot tudi vizualizacijo bodoče tlorise.

Hiša nudi dovolj prostora za štiričlansko družino, z možnostjo nakupa dvorišča v neposredni soseščini. Kanfanar, mirno in slikovito mestece v zaledju Rovinja, je dobro povezano z Istro in ostalimi kraji v regiji, kar omogoča bodočim najemnikom te hiše hitro in enostavno potovanje v druge kraje Istre, bodisi zaradi dela ali zabavne dejavnosti. Omeniti velja še, da je v Kanfanarju odlična osnovna šola, poleg tega pa je tudi lekarna ter več trgovin in lokalov.
slika 
slika
Zahodna fasada
slika 

Pritličje

slika 
slika 

1. nadstropje

slika
1. nadstropje
slika 

Podstrešje

slika
2. nadstropje
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
98.000 €
Cena
2.940 €
Informativni znesek davka na promet 3%
100.940 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto