loading...
LUKSUZNA NOTRANJOST

Sodobna vila v okolici Poreča

Stanje Naprodaj
Ta prostorna vila z zračnim dizajnom je šele v fazi projektiranja, vendar je že jasno, da ima številne atribute, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne klientelo.

 

336 m2

Hiša

 

1.011 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

1.750.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20792

Koda

Ključne lastnosti

  • Hiša │ 4 Spalnice - 5 Kopalnic - 2 Etaže - 335,23 m2
  • Prelivni bazen 57,94 m2
  • Zemljišče 1.011 kvadratnih metrov
  • Predviden začetek gradnje 2024/1 │ Predviden zaključek gradnje 2024/12
  • Pogled na morje v daljavi
  • Plaža 10 km
 

Opis

Ta prostorna vila z zračnim dizajnom je šele v fazi projektiranja, vendar je že jasno, da ima številne atribute, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne klientelo. Skrbno izbrana lokacija na hribu v zaledju Poreča je idealno mesto za gradnjo takšne vile - pogled na morje je zagotovljen, številne znamenitosti in turistični objekti pa so oddaljeni le nekaj minut vožnje. Moderna vila, katere bivalni prostor se razprostira skozi pritličje in prvo nadstropje, je razkošna zgradba, v kateri se lahko udobno namesti osem gostov v štirih spalnicah z ločenimi kopalnicami. Hiša je opremljena s sodobnimi tehničnimi napravami in sistemi, ki bodo bodočim uporabnikom zagotavljali visoko stopnjo udobja in varnosti.

Elegantna, zračna zasnova se nadaljuje tudi v notranjosti vile, zato pričakujemo, da bo hiša imela obilo naravne svetlobe, ki je zaradi vertikalnih in horizontalnih elementov na pročelju objekta ne sme biti preveč.

Prostor pred vilo je namenjen prelivnemu bazenu z eno stekleno steno, ki obiskovalcem pogreznjenega dela terase omogoča vpogled v vse dogajanje pod gladino bazena.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem dinamičnem projektu ali želite obiskati lokacijo, vam z veseljem pomagamo.
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Wellness območje
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika
....
slika 
slika 
slika
....
slika
....
slika
....

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.400.000 €
Neto cena
350.000 €
DDV 25%
1.750.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto