loading...
ZA DVE DRUŽINI

Posest v južni Istri pri Svetvinčentu

Stanje Naprodaj
To slikovito posest sestavljata dve prenovljeni kamniti hiši z dvoriščem in ima skupaj pet spalnic, tri kopalnice in bazen. Posest se nahaja v vasi Brščići, kjer živi le nekaj družin, nekaj hiš pa je najetih.

 

256 m2

Hiša

 

600 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

530.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20796

Koda

Ključne lastnosti

  • Dve hiši s skupno petimi spalnicami
  • Mirna lega v okolici Svetvinčenta
  • Ograjeno dvorišče polno zelenja z osrednjim bazenom
  • Tradicionalno prenovljena notranjost z kamnitimi zidovi in lesenimi tramovi
  • Plaža 15 km
 

Opis

To slikovito posest sestavljata dve prenovljeni kamniti hiši z dvoriščem in ima skupaj pet spalnic, tri kopalnice in bazen. Posest se nahaja v vasi Brščići, kjer živi le nekaj družin, nekaj hiš pa je najetih. Vasica je mirna in idilična, hkrati pa zelo dobro povezana z okolico, saj sta najbližja trgovina in kavarna oddaljeni le 1 km, plaže v Fažani ali Peroju pa 15 km.

Manjša hiša ima tri spalnice in dve kopalnici ter ograjeno dvorišče z bazenom, gospodarskim poslopjem in parkirnim mestom. Notranjost manjše hiše je izdelana v kombinaciji toplih tonov in naravnih materialov - na tleh so debele opečne ploščice, na stropih je vidna lesena konstrukcija, nekatere stene pa niso ometane in je vidna kamnita konstrukcija. V vsaki etaži je po ena pokrita terasa - spodnja je večja in nudi globljo senco, z zgornje pa se odpira pogled na sosednje kamnite hiše in okoliške gozdove. Spodnja terasa se nadaljuje na dvorišče, ki je obdano s kamnitim zidom in kovinsko ograjo, ki zagotavlja zasebnost.
Bazen je zavzemal osrednji del dvorišča, ob njem pa je sončna terasa in pas zemlje z oljkami in okrasnimi rastlinami. Hiša je namenjena najemu, zato so lastniki hišo opremili z vsem, kar potrebujejo gostje za brezskrben počitek in uživanje v poletju. V podaljšku dvorišča je vrtna hiša in del zemljišča, ki se lahko uporablja za parkirišče, sadovnjak ali zelenjavni vrt.
Večjo hišo sta lastnika namenila za lastne potrebe in obsega dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter atraktivno strešno teraso z izjemnim razgledom na vse strani sveta. Ta hiša ima poudarjen mediteranski pridih zaradi fasade iz vidnega kamna, zelenih lop in zunanjega kamnitega stopnišča, ki vodi na teraso v prvem nadstropju.

Ta nepremičnina je odlično izhodišče za dnevne izlete po zahodni obali Istre in za večerna druženja na strešni terasi ali ob bazenu. Tu se lahko udobno namestita dve družini in uživata v miru, ki ga lahko doživite le v starih kamnitih hišah. Imate vprašanja ali želite obiskati to tradicionalno posestvo? Kontaktirajte nas, z veseljem vam jo pokažemo.

Glavna hiša

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Terasa
slika 
slika 

Hiša za goste

slika 
slika 
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Bazen | 24 m2
slika
Pomožni objekt | 15.50 m2
slika 
slika
Nadkrita terasa | 10 m2
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika
Terasa | 28.6 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika
Podstrešje
slika 
slika 
slika 

Priloge

Situacija
kompas
prilog
Hiša za goste | Pritličje | 49 m2
kompas
prilog
Hiša za goste | 1. nadstropje | 41.5 m2
kompas
prilog
Pomožni objekt | 15.5 m2
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
530.000 €
Cena
15.900 €
Informativni znesek davka na promet 3%
545.900 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto