loading...
GLAMUR NA VASI

Rovinj, luksuzna vila v mediteranskem stilu

Stanje Dodano pred tremi meseci
Rustikalno vilo s petimi spalnicami in velikim zemljiščem zaznamuje zunanjost po Toskani, luksuzno urejena notranjost in mirna podeželska lokacija le nekaj minut vožnje od znamenitega Rovinja.

 

302 m2

Hiša

 

5.383 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

2.000.000 €

Cena

 

B

E. Izkaznica

 

20826

Koda

Ključne lastnosti

  • Lepa lokacija v bližini Rovinja
  • Luksuzni življenjski slog
  • 5 Spalnic | 6 Kopalnic | 1 Stranišče | 10 Postelj
  • Pogled na morje v daljavi
  • Zemljišče 5.383 kvadratnih metrov
  • Sredozemski grmi in drevesa
 

Opis

Rustikalno vilo s petimi spalnicami in velikim zemljiščem zaznamuje zunanjost po Toskani, luksuzno urejena notranjost in mirna podeželska lokacija le nekaj minut vožnje od znamenitega Rovinja. Zgrajena na robu majhne vasi, ta vila ponuja vse prednosti življenja v nežnem podeželskem okolju, bližina Rovinja in Limskega zaliva pa pomeni, da so v neposredni bližini znane plaže, restavracije in številni kulturno-zgodovinski objekti.

Nahaja se na zemljišču s površino nekaj manj kot osemsto kvadratnih metrov, vila pa ima na voljo dodatno parcelo v velikosti približno štiri tisoč šest metrov, ki se nahaja na jugozahodnem pobočju pred vilo. Na tem zemljišču je možna gradnja dodatnih objektov, saj se nahaja znotraj meja gradbenega območja. Tudi to zemljišče je vključeno v navedeno ceno, v primeru, da kupca zanima le vila z manjšo parcelo, pa se lahko cena bistveno zniža. Vila že v osnovni postavitvi ponuja vsebinsko bogato zunanjo podobo, ki vključuje teraso za bazen, pokrito teraso z letno kuhinjo, vrt, poln mediteranskih rastlin, ter pokrito parkirišče s polnilnico za električna vozila.

Glamurozna notranjost je razdeljena na dve etaži, povezani z notranjim kamnitim stopniščem. S skupno petimi spalnicami, od katerih ima vsaka svojo kopalnico, je ta vila idealna kot dom za večjo družino, in ker je že opremljena, jo lahko kupijo tudi investitorji, ki jih zanima samo najem. Impresivno urejena notranjost je bogata z unikatnim pohištvom, drago opremo, skrbno izbranimi svetilnimi telesi in okrasnimi predmeti. Vse je urejeno tako, da navduši gosta in zagotovi največje možno udobje.

Sodoben sistem ogrevanja in hlajenja s pomočjo toplotne črpalke in ventilatorskega konvektorja skrbi za vzdrževanje optimalne temperature, vgrajeni sončni kolektorji pa prispevajo k manjši porabi električne energije in varovanju okolja.

Če iščete nepremičnino, ki vam bo omogočila udobno bivanje na podeželju, s pridihom luksuza in svobode, ne odlašajte in nas kontaktirajte, saj je nakup takšne vile na območju Rovinja redkost.

Zunanjost

slika
Podeželska idila s pogledom na pitomo istrsko pokrajino in tanko črto morja na obzorju
slika 
slika
Vila je sestavljena iz prostorne dnevne sobe in jedilnice, kuhinje, petih spalnic, od katerih ima vsaka svojo kopalnico, sončne ploščadi z letno kuhinjo in bazena z morsko vodo.
slika
Jugozahodna fasada s kamnitimi elementi daje hiši značilen mediteranski videz
slika
Majhna vas v bližini Rovinja ima edinstven in očarljiv značaj, značilen za številne istrske vasi italijanske dediščine, ki jo zaznamuje tradicionalna istrska arhitektura, z rustikalnimi kamnitimi hišami. Mnogi od njih so bili ljubeče obnovljeni in ohranjajo svoj zgodovinski čar. Ozke ulice so obdane s kamnitimi zidovi in ​​oljčnimi nasadi, ki ustvarjajo mirno in pristno vzdušje.
slika
V podaljšku dvorišča, v smeri jugozahod, se nahaja dodatno gradbeno zemljišče v izmeri 4.621 m2. V sklopu zemljišča je tudi vrtna hiša s teraso in shrambo za orodje ter ekološki vrt 525 m2.
slika
Mirna lokacija 8 km od Rovinja in 5 km od najbližjega morja pomeni, da je primerna za tiste, ki iščejo miren pobeg od vrveža urbanega življenja. Podeželsko okolje ponuja možnosti za sprehode v naravi, kolesarjenje in uživanje v številnih lepotah regije, z enostavnim dostopom do rovinjske obale in turističnih objektov.
slika
Obe parceli se nahajata znotraj meja gradbenega območja, skupna površina pa je 5.383 m2.

Bazen

slika 
slika
Bazen je opremljen z naprednimi funkcijami, sistemom slane vode, hidromasažo, slapom, ogrevanjem in podvodno razsvetljavo.

Terasa

slika
Avtentične zunanje stopnice in ograja so bile obvarovane pozabe in so tu dobile novo funkcijo, hkrati pa prinašajo pridih povezave s tradicijo
slika
Letna kuhinja velikosti 7,20 m2 je opremljena z bakrenimi lonci in ponvami, profesionalno kuhinjsko opremo in hladilnikom za vino.
slika
Poleg letne kuhinje je v zelenem okolju še zunanja jedilnica - tu se lahko v poletni vročini družite v prijetni senci
slika
Lastnina se ponaša z osupljivimi detajli, kot so zrela oljčna drevesa in izvrstna citrusna palma, razstavljena v posebej izrezljani vazi
slika 

Pritličje

V sklopu te etaže, površine 169,50 m2, je dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, letna kuhinja, dve spalnici s kopalnicama, pokrita terasa, wc, hodnik, stopnišče, kurilnica, pralnica in dve shrambi

slika
Elegantna komoda pod televizorjem je bila pridobljena v starinarnici v Benetkah
slika 
slika
Notranjost harmonično dopolnjujejo stare istrske podeželske komode, prijeten kamin, dizajnersko pohištvo, vitrine in starinski artefakti, kot sta avtentična vitrina v beneškem slogu in rimska amfora.
slika
Spretna roka restavratorja je staro omarico rešila pred pozabo - zdaj je postavljena ob steno jedilnice
slika 
slika 
slika
Spodnja vrsta kuhinjskih elementov je na novo izdelana v stilu zgornjih omaric, ki so stare, a do potankosti prenovljene
slika 
slika 
slika
Omara za čevlje je vgradna v steno
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

Notranje enokrake stopnice vodijo v nadstropje, to je v 1. nadstropje. V sklopu te etaže, površine 132,30 m2, so tri spalnice s kopalnicami in pokrita terasa

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Kopalnico krasi starinska vitrina, ki ohranja spomin na zgodovino tega prostora
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Parkiranje

slika
Na priročni lokaciji ob vhodu v nepremičnino je pokrito parkirišče opremljeno s polnilnico za električna vozila. Prostorno spodnje parkirišče, dostopno s stranske parcele, omogoča dovolj prostora za večje število vozil.
slika 

Priloge

Situacija
kompas
prilog
Tloris | Pritličje
kompas
prilog
Tloris | 1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
2.000.000 €
Cena
60.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
2.060.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto