loading...

Sveti Lovreč, hiša z bazenom

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Ta nova kamnita hiša se nahaja v mirnem, zelenem okolju nedaleč od Svetog Lovreča in ponuja idealen pobeg od mestnega vrveža. Ta hiša s svojim rustikalnim šarmom in sodobnim udobjem ponuja popolno mešanico tradicije in razkošja.

 

187 m2

Hiša

 

656 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

745.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20831

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Spalnice | 3 Kopalnice | 1 Stranišče | 6 Postelj
  • Prelivni bazen 30,00 m2
  • Začetek gradnje 2023/11 | Predviden zaključek gradnje pribl. 2025/3
  • Pogled na morje v daljavi
  • Panoramska lokacija v bližini Svetega Lovreča
  • Plaža 20 km
 

Opis

Ta nova kamnita hiša se nahaja v mirnem, zelenem okolju nedaleč od Svetog Lovreča in ponuja idealen pobeg od mestnega vrveža. Ta hiša s svojim rustikalnim šarmom in sodobnim udobjem ponuja popolno mešanico tradicije in razkošja. Njegova impozantna zunanjost se odlično prilega okolju, notranjost pa izžareva eleganco in udobje. S tremi prostornimi spalnicami in eno kopalnico poleg vsake ima ta hiša dovolj prostora za namestitev šestčlanske družine ali skupine prijateljev.

V pritličju hiše so pomožni prostori in prostorna dnevna soba, povezana s kuhinjo in jedilnico, ki ustvarja prijeten prostor za druženje in sprostitev. Zunanji prostor ni zanemarjen, z načrtovanim bazenom, letno kuhinjo in parkirnim prostorom, idealen za uživanje na prostem.

Lokacija tega doma je odlična, v bližini so številne poti in sprehajalne poti, ki omogočajo raziskovanje narave in aktivnosti na prostem. Tudi nekaj odličnih gostiln z lokalnimi specialitetami se nahaja le nekaj minut vožnje stran, kjer lahko uživate v pristni istrski kuhinji. Poleg tega bližina znanih obalnih mest, kot so Poreč, Rovinj in Vrsar, ponuja različne možnosti za odhod na morje in raziskovanje obale Istre.

Z vidika opreme in aparatov bo ta hiša opremljena z najsodobnejšo tehnologijo in udobjem, kot so talno ogrevanje, toplotna črpalka Mitsubishi, klimatska naprava, aluminijasto stavbno pohištvo in alarm. Zunanja oprema, kot so avtomatsko namakanje, motorna dvoriščna vrata, videonadzor in biološki čistilec odpadnih voda, dodatno povečuje funkcionalnost in varnost tega čudovitega doma.

Skratka, ta kamnita hiša zagotavlja popolno kombinacijo udobja, razkošja in bližine narave, zaradi česar je idealen kraj za uživanje v sproščenem življenjskem slogu na čudovitem istrskem polotoku.

3D Vizualizacija

Zunanjost

slika 
slika 

Notranjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Obstoječe stanje

Gradnja hiše je v teku.

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
596.000 €
Neto cena
149.000 €
DDV 25%
745.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto