loading...

Svetvinčenat, nova enonadstropna hiša z bazenom

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Na slikoviti, podeželski lokaciji nedaleč od očarljivega Svetvinčenta vam ponujamo elegantno moderno enodružinsko hišo z bazenom, idealno za manjše družine.

 

106 m2

Hiša

 

540 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

400.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20836

Koda

Ključne lastnosti

  • Enonadstropna hiša z ravno streho
  • Dve spalnici z lastno kopalnico
  • Zemljišče 540 kvadratnih metrov
  • Skimmer bazen 36,00 m2
  • Mirna lokacija na robu gozda
  • Vodnjan 10 km - Rovinj 30 km
 

Opis

Na slikoviti, podeželski lokaciji nedaleč od očarljivega Svetvinčenta vam ponujamo elegantno moderno enodružinsko hišo z bazenom, idealno za manjše družine. Ta hiša se nahaja na idealni lokaciji, na robu vasi, obdana s kmetijskimi zemljišči in gozdovi izven urbanega območja.

Hiša je zasnovana sodobno, ima obliko podolgovatega pravokotnika z velikimi odprtinami in trendovsko ravno streho. Sodoben pristop se nadaljuje tudi v notranjosti, kjer sta dve prostorni spalnici s kopalnicama, dodatna kopalnica ter udobna in svetla dnevna soba z jedilnico in kuhinjo. Zahvaljujoč optimalni jugozahodni orientaciji dnevne sobe je notranjost videti zračna in prostorna. Iz dnevne sobe se razteza pokrita terasa z letno kuhinjo in veliko jedilno mizo, ki zagotavlja popoln prostor za sprostitev s pogledom na gozdove in travnike.

Pot s terase vodi na vrt, kjer je 36 m2 velik bazen, kjer bo prostor za sončenje. Lokacija je bogata z mirnim vzdušjem, tišino in zelenjem, nemoteča s prometnim hrupom, saj so v bližini le gozdovi in ​​redke hiše.

Renesančno mesto Svetvinčenat je oddaljeno le 4 kilometre in ponuja različne vsebine, kot so trgovine, picerije, restavracije, lekarne in trgovine. Najbližje plaže so v bližnji Fažani, 18 km stran, romantične Rovinje pa 30 km.

3D Vizualizacija

Moderna hiša s 105 kvadratnimi metri obsega dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, letno kuhinjo, dve spalnici s kopalnicama, pokrito teraso, eno stranišče, hodnik in pokrit vhod.

slika
3D Vizualizacija | Pogled iz zahoda
slika
3D Vizualizacija | Severozahodna fasada
slika
3D Vizualizacija | Jugovzhodna fasada
slika 
slika
3D Vizualizacija | Pogled iz jugovzhoda

Obstoječe stanje

Gradnja hiše je v teku.

slika 
slika 
slika 
slika
Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico
slika
Spalnice

Priloge

Glavni projekt (načrt)
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
400.000 €
Cena
12.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
412.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto