loading...

Počitniška hiša v okolici Vodnjana

Stanje Dodano prejšnji mesec
V mirni podeželski atmosferi, le nekaj kilometrov stran od Vodnjana, Barban in Marčane, je nedavno bila dokončana gradnja te prelepe počitniške hiše.

 

129 m2

Hiša

 

675 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

638.000 €

Cena

 

A

E. Izkaznica

 

20840

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Spalnice | 3 Kopalnice | 6 Postelj
  • Zgrajena 2024
  • E. IZKAZNICA A
  • Skimmer bazen 24,00 m2
  • Parkirišče za dva avtomobila
  • Plaža 13 km
 

Opis

V mirni podeželski atmosferi, le nekaj kilometrov stran od Vodnjana, Barban in Marčane, je nedavno bila dokončana gradnja te prelepe počitniške hiše. Z tremi prostornimi spalnicami in zasebnim bazenom je idealna destinacija za sproščene počitnice v naravi.

Hiša je popolnoma umeščena na rob slikovitega malega vasi, obdana z gozdovi in oljčnimi nasadi, ponuja mirno oazo. Pula, največje bližnje mesto, je oddaljeno le 18 km, medtem ko so priljubljene kopališke točke, kot so Krnički port ali Duga uvala, dosegljive s 13 km vožnje po slikovitih cestah.

Bivalni prostor se razteza skozi pritličje, olajšuje dostop osebam z omejeno mobilnostjo z minimalnimi predelavami. Notranjost hiše je opremljena v sodobnem slogu, pri čemer je posebna pozornost namenjena dekorativnemu zidu v dnevni sobi, obogatenem s pastelnimi toni s tehniko spatolato. V pritličju poleg kreativno opremljenega dnevnega prostora z jedilnico in kuhinjo najdemo tudi tri spalnice in tri kopalnice.

Velika steklena vrata se odprejo iz dnevnega prostora na prostorno pokrito teraso, opremljeno s poletno kuhinjo s plinskim žarom in zunanjim jedilnim prostorom. Poleg poletne kuhinje je sončna terasa s udobnimi ležalniki, solarnim tušem in sedežno garnituro. Bazen nudi osvežitev v svoji turkizni vodi in je opremljen s umetnim slapom. Okoliška zelena trata ob bazenu ponuja prostor za sproščujoče rekreacijo in igro.

Idilična lokacija ob robu gozda naredi to hišo popolno izhodišče za tiste, ki iščejo mirno podeželsko življenje in želijo raziskati lepote južne in vzhodne Istre.

Zunanjost

slika
Pogled iz jugozahoda
slika 
slika 
slika
Pokrita terasa, opremljena s kuhinjo, je obrnjena na jugozahod in zavzema površino skoraj 28 kvadratnih metrov
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Bazen

slika
Bazen dimenzij 8,00 x 3,00 m se nahaja na idealni lokaciji v jugozahodnem delu vrta
slika 
slika 

Notranjost

slika
Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so povezane v eno celoto
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Dostop do postelje je zagotovljen z obeh strani
slika
Kopalnica s kabino za prhanje
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Jugovzhodni del dvorišča je namenjen parkiranju - prostora je za dva avtomobila

Priloge

prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
638.000 €
Cena
19.140 €
Informativni znesek davka na promet 3%
657.140 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto