loading...
OAZA OBLIKOVANJA

Moderna hiša v okolici Motovuna

Stanje Dodano prejšnji mesec
Ta elegantna hiša z oblikovalskimi podrobnostmi in prostorno vrtom se nahaja na mirni lokaciji blizu Motovuna, ponuja svojim prebivalcem mir, tišino in čudovit razgled na zeleno pokrajino Istre.

 

106 m2

Hiša

 

2.071 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

1.187.500 €

Cena

 

A+

E. Izkaznica

 

20844

Koda

Ključne lastnosti

  • Panoramska lokacija v bližini Motovuna
  • 2 Spalnice | 2 Kopalnice | 4 Postelje
  • Zemljišče 2.071 kvadratnih metrov
  • Zgrajena 2024
  • Talno ogrevanje s toplotno črpalko Viessmann
  • Microtopping tla
 

Opis

Ta elegantna hiša z oblikovalskimi podrobnostmi in prostorno vrtom se nahaja na mirni lokaciji blizu Motovuna, ponuja svojim prebivalcem mir, tišino in čudovit razgled na zeleno pokrajino Istre. Z dvema spalnicama in kopalnicama nudi popoln umik za družino štirih oseb, ki želi ubežati mestnemu vrvežu in uživati v sproščujoči atmosferi osrednje Istre.

Hiša se razteza preko dveh nadstropij, povezanih z elegantno kovinsko stopnišče s lesenimi stopnicami. V pritličju se nahajajo dnevna soba, jedilnica, kuhinja, shramba, pokrita terasa, stranišče in hodnik, medtem ko so na prvem nadstropju dve spalnici z lastnimi kopalnicami in garderobnimi omarami ter terasa z razgledom na zelenje.

Notranjost je udobna zaradi obilice naravne svetlobe in premišljene kombinacije zemeljskih tonov na tleh in stenah. Večina tal v hiši, vključno s površino okoli bazena, je prekrita s mikrotopingom - trpežnim materialom, ki zahteva minimalno vzdrževanje in obenem odlično izgleda. Hiša je opremljena z modernimi udobji, kot so talno ogrevanje s toplotno črpalko, trojno zastekljeni okni, motorizirane žaluzije, alarmni sistem, videonadzor, peč na drva in klimatska naprava.

Okolica je minimalistično urejena, estetsko prijetna in enostavna za vzdrževanje, z teraso razdeljeno na cone za sprostitev, sončenje in igro, opremljeno s ležalniki, senčniki, žarom, tušem in privlačnim visečim stolom.
slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Bazen | 40 m2
slika
Južna fasada
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

V tem nadstropju s 58,98 m2 se nahajajo dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kuhinjska shramba, ena nadkrita terasa 17,76 m2, stranišče in hodnik.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

Notranje enostopenjske stopnice vodijo v zgornje nadstropje, torej v 1. nadstropje. V tej etaži s 46,68 m2 so dve spalnici s kopalnico in garderobami in ena terasa 16,77 m2.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Kopija katastrskega načrta
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
950.000 €
Neto cena
237.500 €
DDV 25%
1.187.500 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto