loading...

Stavbno zemljišče v okolici Žminja

Stanje Naprodaj
Zazidljivo zemljišče v mirnem, zelenem okolju, značilnem za osrednjo Istro, je priložnost za vsakogar, ki potrebuje hišo z velikim vrtom ali želi zgraditi več počitniških hiš.

 

3.537 m2

Zemljišče

 

21 km

Morje

 

105.000 €

Cena

 

30,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40483

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Žminja
  • Raški zaliv 18 km
  • Rovinj 30 km
  • Zemljišče 3.537 kvadratnih metrov
 

Opis

Zazidljivo zemljišče v mirnem, zelenem okolju, značilnem za osrednjo Istro, je priložnost za vsakogar, ki potrebuje hišo z velikim vrtom ali želi zgraditi več počitniških hiš. To obsežno zemljišče, ki leži na rahlem južnem pobočju, obsega približno 3357 kvadratnih metrov in ponuja idealno platno za stanovanjsko gradnjo.

Lokacija tega zemljišča zagotavlja mirno in podeželsko okolje, ki prebivalcem omogoča, da objamejo mir in spokojnost okolice. Samo 6,5 kilometrov stran se nahaja očarljiva vasica Žminj, ki zagotavlja vzdušje tesne skupnosti in enostaven dostop do lokalnih dobrin.

Za tiste, ki iščejo bolj živahno doživetje, je živahno mesto Rovinj oddaljeno kratkih 29 kilometrov vožnje. Tukaj se lahko potopite v različne kulturne znamenitosti, živahne restavracije in bogato paleto zgodovinskih znamenitosti. Ko je čas za uživanje v soncu in pesku, vas le 20 kilometrov od kopnega čaka čudovit Raški zaliv. Uživajte v neokrnjeni obalni pokrajini, prepustite se vodnim aktivnostim ali pa se preprosto sprostite na vabljivi obali.

Ko se približate zemljišču, boste uživali v priročnem dostopu po asfaltirani cesti, ki poteka vzdolž zahodne strani posesti. Ta dobro vzdrževana prometnica zagotavlja nemoteno potovanje in omogoča enostaven prevoz tako za prebivalce kot za gradbene namene.

Neposredna soseska izžareva očarljiv ambient, ki ga zaznamujejo slikovita zorana polja, očarljive hiške in bujni gozdovi. Obdajte se z naravno lepoto podeželja, kjer vsak dan ponuja čudovito mešanico miru in osupljive pokrajine.

S svojo veliko površino predstavlja to stavbno zemljišče odlično priložnost za ustvarjanje majhne stanovanjske skupnosti ali oblikovanje zasebnega zatočišča. Velikodušna velikost omogoča gradnjo od 3 do 5 hiš, kar zagotavlja vsestranskost in možnost oblikovanja edinstvenih arhitekturnih stilov, ki ustrezajo individualnim željam.

Ne zamudite priložnosti za lastništvo tega izjemnega zemljišča v južni Istri. Sprejmite mirni čar podeželja, uživajte v udobju bližnjih vasi in mest ter ustvarite zatočišče, popolnoma prilagojeno vašim stanovanjskim sanjam.

Foto galerija

slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika
Pogled iz severa
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled v smeri jugovzhoda
slika
Pogled iz severozahoda

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
105.000 €
Cena
3.150 €
Informativni znesek davka na promet 3%
108.150 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto