loading...

Stavbno zemljišče na območju Bal

Stanje Naprodaj
V bližini slikovitih Bal, le 15 minut lahke vožnje od Rovinja, se prodaja gradbeno zemljišče, primerno za gradnjo stanovanjskih objektov - hiš in vil.

 

2.658 m2

Zemljišče

 

15 km

Morje

 

194.000 €

Cena

 

73,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40502

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Bal
  • Plaža Cisterna 15 km
  • Zemljišče 2.658 kvadratnih metrov
 

Opis

V bližini slikovitih Bal, le 15 minut lahke vožnje od Rovinja, se prodaja gradbeno zemljišče, primerno za gradnjo stanovanjskih objektov - hiš in vil.

Zemljišče je pravokotne oblike, kar omogoča lažjo razdelitev na manjše pravilne parcele. Teren je večinoma ravninski, manjši del pa ima tendenco rahlega pada proti jugu. Po vseh mejah zemljišča se raztezajo masivni kamniti zidovi, debeli 1 m in več, ki so večinoma dobro ohranjeni.

Mirna pokrajina v bližini Bal in Rovinja je odlična izbira za vse, ki iščejo lokacijo zaščiteno pred pogledi in prometom z možnostjo gradnje podeželske vile ali več manjših hiš.

Lokacija

V Istri lahko naletite na osupljivo naravo, prazgodovinske strukture ter antična in srednjeveška mesta, ki so zajela skoraj vsak hrib z značilnimi ulicami, trgom, cerkvijo in mestno ložo. Eden najlepših krajev v Istri je mestece Bale, ki leži na zahodni obali Istre in je znano po svoji bogati zgodovini, ozkih in tlakovanih ulicah, ki obdajajo srednjeveški grad, in osupljivi naravi. Idilična lokacija v majhni vasici v bližini Bal, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Plaža Cisterna 15 km
Storitve │ Trgovina 6 km ▪ Kavarna ali bar 6 km ▪ Gostilna ali restavracija 6 km ▪ Osnovna šola 6 km
Šport in zabava │ Adrenalinski park Glavani 18 km
Bližnja mesta │ Kanfanar 5 km ▪ Rovinj 15 km ▪ Pula 29 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 5 km ▪ Letališče Pula 32 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 9 km

Foto galerija

slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz vzhoda
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
194.000 €
Cena
5.820 €
Informativni znesek davka na promet 3%
199.820 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto