loading...

Redka naložbena priložnost v Zahodni Istri!

Stanje Naprodaj
Na obronkih slikovite doline Lim v zahodni Istri, to obsežno kmetijsko in gozdno zemljišče ponuja neverjetno priložnost za tiste, ki iščejo edinstveno naložbo.

 

135.548 m2

Zemljišče

 

25 km

Morje

 

542.000 €

Cena

 

4,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40508

Koda

Ključne lastnosti

  • Zemljišče 135.548 kvadratnih metrov
  • Osamljena lega v bližini Kanfanara
  • Plaža 25 km
 

Opis

Na obronkih slikovite doline Lim v zahodni Istri, to obsežno kmetijsko in gozdno zemljišče ponuja neverjetno priložnost za tiste, ki iščejo edinstveno naložbo. Ta nepremičnina s površino 136.000 m2 predstavlja redko priložnost za pridobitev tako velikega zemljišča v enem kosu.

Samo zemljišče se ponaša s pestro paleto naravnih danosti, vključno z bujnimi pašniki, travniki in veličastnim gozdom, ki ga krasijo zrela drevesa. Okoliški panoramski razgledi, miren ambient in odprti razgledi ustvarjajo očarljivo okolje za različne podvige.

Potencial te nepremičnine je ogromen, zato je idealna lokacija za adrenalinski park, ranč ali kolesarski park. S svojo velikodušno velikostjo so možnosti razvoja in uporabe omejene le z vašo domišljijo. Izkoristite naravno lepoto dežele in jo spremenite v edinstveno destinacijo.

Dostop do nepremičnine je po makadamski cesti, ki poteka vzdolž južne in vzhodne meje. Poleg tega je oddaljenost od asfaltirane ceste le 300 metrov, kar zagotavlja enostavno povezljivost s širšo regijo.

Najbližja vas, Kanfanar, je oddaljena le 5 kilometrov in nudi bistvene ugodnosti ter očarljivo lokalno skupnost. Za večjo ponudbo storitev in zabave je živahno mesto Rovinj oddaljeno le 22 kilometrov. Poleg tega je privlačnost neokrnjenih plaž na kratkih 20 kilometrih vožnje stran, kar zagotavlja idealno ravnovesje med podeželskim in obalnim življenjem.

Če povzamemo, to izjemno kmetijsko in gozdno zemljišče v zahodni Istri predstavlja izjemno investicijsko priložnost. Zaradi velike velikosti, naravne lepote in priročnega dostopa je odlična izbira za različne projekte. Sprejmite priložnost, da imate redek dragulj in oblikujte to deželo v izjemno destinacijo, v kateri lahko vsi uživajo.

Foto galerija

slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz severa
slika 
slika
Pogled iz zahoda
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
542.000 €
Cena
16.260 €
Informativni znesek davka na promet 3%
558.260 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto