loading...

Stavbno zemljišče v bližini Svetvinčenta

Stanje Naprodaj
Odkrijte izjemno priložnost za lastništvo izjemne nepremičnine v slikoviti regiji osrednje južne Istre.

 

4.618 m2

Zemljišče

 

24 km

Morje

 

270.000 €

Cena

 

58,47 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40510

Koda

Ključne lastnosti

  • Podeželsko okolje v bližini Svetvinčenta
  • Zemljišče 4.618 kvadratnih metrov
  • Perfektna lega za veliko posestvo
  • Rovinj 23 km ▪ Motovun 31 km ▪ Pula 35 km
 

Opis

Odkrijte izjemno priložnost za lastništvo izjemne nepremičnine v slikoviti regiji osrednje južne Istre. To obsežno gradbeno zemljišče obsega impresivnih 4618 m2 in je idealno primerno za stanovanjsko gradnjo. Nahaja se na slikovitem jugovzhodnem pobočju in ponuja miren oddih, obdan z bujnim zelenjem in tišino.

Zemljišče je premišljeno razmejeno s trdnimi kamnitimi zidovi na južni, jugovzhodni in jugozahodni meji, ki zagotavljajo tako estetsko privlačnost kot občutek zasebnosti. Ti kamniti zidovi dodajo nepremičnini pridih rustikalnega šarma, hkrati pa opredeljujejo njene meje z brezčasno eleganco.

Dostopnost do zemljišča omogoča asfaltirana cesta po jugozahodni strani, ki zagotavlja nemoten in udoben vstop. Poleg tega makadamske ceste vzdolž jugovzhodne meje ponujajo alternativne možnosti dostopa, kar prispeva k fleksibilnosti nepremičnine.

Nahaja se v osrednji južni Istri in pooseblja naravno lepoto in mir regije. Posestvo je obdano z bujnimi gozdovi, ki še dodatno krepijo občutek osamljenosti in ponujajo idilično ozadje za vaš sanjski dom.

V soseski boste na severovzhodni strani našli obsežna zemljišča, ki niso obremenjena s stavbami. To zagotavlja, da vaš pogled ostane neprekinjen, kar vam omogoča, da v celoti cenite neokrnjeno naravno okolje in uživate v miru območja.

Najbližja vas Kanfanar je oddaljena le 5 kilometrov in omogoča udoben dostop do osnovnih dobrin in storitev. Za širšo ponudbo so na dosegu roke mesta Rovinj, Motovun in Pula, ki se nahajajo na razdaljah 23 kilometrov, 31 kilometrov in 35 kilometrov. Tudi privlačnost obale ni daleč, saj je najbližja plaža oddaljena le 22 kilometrov.

»Regija ponuja obilico zanimivosti in dejavnosti tako za navdušence nad naravo kot za pustolovce. Samo 14 kilometrov stran se lahko čudite očarljivemu slapu Zarečki Krov ali raziskujete dih jemajoč Limski zaliv, znan po osupljivi naravni lepoti. tudi raj za kolesarske in pohodniške navdušence, s številnimi potmi za raziskovanje in uživanje.

Foto galerija

slika
Pogled iz vzhoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika 
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika
Pogled iz severa
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 

Priloge

prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
270.000 €
Cena
8.100 €
Informativni znesek davka na promet 3%
278.100 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto