loading...

Kmetijsko zemljišče v Rovinju

Stanje Naprodaj
Predstavljamo vam izjemno priložnost za lastništvo očarljivega kmetijskega zemljišča v mirnem okolju Rovinja.

 

696 m2

Zemljišče

 

5 km

Morje

 

27.000 €

Cena

 

38,80 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40512

Koda

Opis

Predstavljamo vam izjemno priložnost za lastništvo očarljivega kmetijskega zemljišča v mirnem okolju Rovinja. To zemljišče, ki obsega 696 kvadratnih metrov, predstavlja idealno zatočišče za posameznike s prebivališčem v Rovinju, ki želijo dodaten vrtni prostor za izboljšanje svojega življenjskega sloga.

To zemljišče, ki je nedavno očiščeno, ponuja prazno platno za vaše ustvarjalne vizije. Možnosti so neskončne, ne glede na to, ali sanjate o obdelovanju cvetočega vrta, ustanovitvi zasebnega sadovnjaka ali pa se preprosto prepustite spokojnosti narave.

Dostop do zemljišča je ugoden, ob zahodni meji poteka makadamska cesta, ki daje pridih rustikalnega šarma. Poleg tega se asfaltirana cesta nahaja le 30 metrov stran, kar zagotavlja nemoteno povezljivost in enostaven dostop do nepremičnine. Vodovod je ugodno lociran v neposredni bližini, na drugi strani ceste. To zagotavlja zanesljivo oskrbo z vodo, kar vam omogoča, da z lahkoto negujete svoj vrt ali izpolnjujete druge potrebe, povezane z vodo.

Medtem ko uživajo v spokojnosti okolice, bodo prebivalci cenili tudi bližino osnovnih dobrin in zanimivosti. Živahno mestece Rovinj, le 4 kilometre stran, ponuja bogato kulturno dediščino in nešteto sodobnih ugodnosti. Uživajte v raziskovanju očarljivih ulic, prepustite se lokalni gastronomiji in se potopite v živahno mestno vzdušje.

Za ležerne dni ob morju se le 5 kilometrov od kopnega nahaja lepa plaža. Predajte se soncu, uživajte v nežnem morskem vetriču in uživajte v kristalno čisti vodi, ki vas čaka.

Lokacija ponuja tudi vrsto aktivnosti za različne interese. Podajte se na slikovite kolesarske poti, ki vam bodo omogočile raziskovanje naravnih čudes območja, medtem ko boste ostali aktivni in poživljajoči. Poleg tega se regija ponaša z bogato gastronomsko sceno, ki ponuja obilico kulinaričnih užitkov, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne brbončice.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za lastništvo kmetijskega zemljišča v mirnem okolju Rovinja. Ne glede na to, ali iščete miren umik ali se želite lotiti kmetijskega podviga, je ta nepremičnina popolno platno za uresničitev vaših sanj. Sprejmite tišino, naravno lepoto in neomejen potencial, ki vas čaka na tej izjemni lokaciji.

Stopite v stik z nami še danes, da izkoristite to priložnost in si zagotovite svoj zavetje miru sredi slikovite pokrajine Rovinja.

Foto galerija

slika 
slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz severa

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
27.000 €
Cena
810 €
Informativni znesek davka na promet 3%
27.810 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto