loading...

Nasad mandljev in oljk v Rovinju

Stanje Naprodaj
Predstavljamo vam izjemno priložnost za lastništvo velikega kmetijskega zemljišča v osupljivi okolici Rovinja.

 

26.372 m2

Zemljišče

 

2 km

Morje

 

791.160 €

Cena

 

30,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40514

Koda

Opis

Predstavljamo vam izjemno priložnost za lastništvo velikega kmetijskega zemljišča v osupljivi okolici Rovinja. Ta posest, ki obsega približno 26.000 kvadratnih metrov, je pravi raj za ljubitelje kmetijstva, saj se ponaša s cvetočim sadovnjakom mandljev in oljčnim nasadom.

Nahaja se na panoramski lokaciji in ponuja osupljiv pogled na morje in bližnje otoke. Predstavljajte si, da se zbudite ob nežnem božanju morskega vetriča in uživate v očarljivih sončnih zahodih iz udobja svoje zemlje. To idilično okolje ustvarja spokojen ambient, ki navdihuje občutek miru in harmonije z okoliško naravno lepoto.

Posest je premišljeno obdana s tradicionalnim suhozidom, ki zagotavlja tako zasebnost kot pridih rustikalnega šarma. Ta meja varuje vaše kmetijsko zatočišče in vam omogoča, da mirno delate in uživate na zemlji.

Dostop do nepremičnine omogoča široka in lepo vzdrževana makadamska cesta, ki vodi neposredno do zemljišča. Poleg tega je le 100 metrov stran asfaltirana cesta, ki omogoča enostaven dostop do nepremičnine in nemoten prevoz. Infrastruktura je dobro urejena, vključno s priključkom na vodovod. To zagotavlja zanesljivo oskrbo z vodo za vaša kmetijska prizadevanja, kar vam omogoča, da z lahkoto skrbite za svoja drevesa in letino.

Medtem ko uživate v miru dežele, je živahno mesto Rovinj na dosegu roke. Potopite se v bogato zgodovino in kulturo mesta, raziščite njegove očarljive ulice in se prepustite priznani gastronomiji, ki je bogata v regiji. Najbližja plaža, le 3 kilometre stran, vas vabi, da se sprostite na njeni peščeni obali in se osvežite v kristalno čisti vodi.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za lastništvo velikega kmetijskega zemljišča v dih jemajočem okolju Rovinja. Ne glede na to, ali želite gojiti uspešen sadovnjak mandljev, negovati oljčni nasad ali preprosto uživati v sijaju lokacije, je ta nepremičnina idealno platno za uresničitev vaših sanj. Sprejmite panoramski razgled, naravno lepoto in neomejen potencial, ki vas čaka na tej izjemni lokaciji.

Pišite nam še danes, da izkoristite to priložnost in si zagotovite svoj košček kmetijskega raja sredi slikovite pokrajine Rovinja.

Foto galerija

slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Zemljišče je idealno locirano na jugozahodnem pobočju.
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
791.160 €
Cena
23.735 €
Informativni znesek davka na promet 3%
814.895 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto