loading...

Stavbno zemljišče nedaleč od Pazina

Stanje Naprodaj
Prodamo gradbeno zemljišče v hriboviti pokrajini blizu Pazina, primerno za gradnjo podeželskega posestva ali več družinskih hiš.

 

2.860 m2

Zemljišče

 

34 km

Morje

 

129.000 €

Cena

 

45,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40519

Koda

Ključne lastnosti

  • Sredi hribov osrednje Istre
  • Lepa lokacija v bližini Pazina
  • Motovun 20 km ▪ Poreč 30 km
  • Zemljišče 2.860 kvadratnih metrov
  • Pogled na hribe
 

Opis

Prodamo gradbeno zemljišče v hriboviti pokrajini blizu Pazina, primerno za gradnjo podeželskega posestva ali več družinskih hiš. Zemljišče je idealno locirano na jugozahodnem pobočju in nudi pogled na zelena polja, hribe in gozdove. Tukaj lahko ljubitelji narave uživajo v številnih aktivnostih in lepotah, ki jih ponuja osrednja Istra, kot so sprehodi in kolesarjenje po številnih urejenih poteh, obisk katere od znanih podeželskih domačij, za ljubitelje adrenalina pa so tu Pazinska jama in adrenalinski parki.

Zemljišče je le pol ure lahke vožnje oddaljeno od številnih plaž na območju Poreča, prav toliko pa so oddaljene znane plaže v Rabcu ali prelepi zaliv Raša.

Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani cesti, ki poteka ob jugovzhodni meji zemljišča.

Ta lokacija je idealna za investitorje, ki želijo pobegniti od turističnega vrveža in uživati v zelenem okolju s pogledom na hribe.

Lokacija

V Istri lahko naletite na osupljivo naravo, prazgodovinske strukture ter antična in srednjeveška mesta, ki so zajela skoraj vsak hrib z značilnimi ulicami, trgom, cerkvijo in mestno ložo. Idilična lokacija obdana z zelenjem v hriboviti notranjosti Istre, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Poreč 34 km
Storitve │ Trgovina 1,4 km ▪ Kavarna ali bar 1,4 km ▪ Gostilna ali restavracija 1,4 km ▪ Osnovna šola 1,4 km ▪ Dom zdravja 1,2 km ▪ Farmacija 1,2 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 1,5 km ▪ Adrenalinski park 21 km
Bližnja mesta │ Motovun 20 km ▪ Poreč 30 km
Promet │ Vstop na avtocesto Rogovići 5 km ▪ Letališče Pula 48 km
Zanimivosti │ Pazinska jama 2,6 km ▪ Hum, najmanjše mesto na svetu 28 km

Foto galerija

slika
Pogled iz severozahoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz juga
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
129.000 €
Cena
3.870 €
Informativni znesek davka na promet 3%
132.870 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto